BIBLIJA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:40

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Edit_small.png.pagespeed.ce.tmn1IY_td7

APOSTOL JOVAN U 13 GLAVI OTRKIVENJA OPISUJE VIZIJU O DVE ZVERI KOJU JE DOBIO.

U uzim krugovima hriscana je vec odavno pozanto ko su te dve zveri.


Neke stvari su napisane kada se dogode, da ih prepoznamo da je to ono o cemu je vec unapred pisano.

Ovih dana je vise nego jasno ko je druga zver o kojoj govri Jovan u Otkrivenju.

Ko je druga zver iz otrkvienja Jovanovog?

To je vazno znati da vidimo ko je druga zver, da bi znalii unapred sta sledi u skroj buducnosti.

DA NE BISMO NIKOGA UGROZILI , , UZECEMO VEC POZNATA IZMISLENJA IMENA KADA GOVORIMO O AKTERIMA, JER KAKO VISE NIJE TAJNA, SVE BIVA KONTROLISANO KO STA PISE CITA ILI GOVORI OD STRANE VELIKOG BRATA I NJEGOVIH SLUGU.

Mnogi su se smejali onima koji su upozoravali na zavere koje postoje, a ovo nije jedina...


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:32, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:40

Otrkivenje 13:11 I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.

Druga zver prvo izgleda kao jagnje, bezazlena.

Dala je ljudima na pocetku velika prava, slobodu govora i mislenja i veroispoversti kao niko do danas.

Zato imamo da su mnoge danasnje vere mogle da se tamo razviju.

ALI TA ZVER GOVORI KAO AZDAJA  KAKO SVE VISE IZLAZI IZ ZEMLJE?

Ta zver je nastala izasla iz jedne nove zemlje koja je nekada davno bila otkrivena, u kojoj su mnogi pobeglli jer su bili progonjeni zbog svoje vere, mislenja i slobode govora.


Off 12:15 I ispusti zmija za ženom iz usta svojih vodu kao reku, da je utopi u reci.
Off 12:16 I pomože zemlja ženi, i otvori zemlja usta svoja, i proždre reku koju ispusti zmija iz usta svojih.


Pobegli su tamo od progonstva zmije i zmija nije mogla vise da ih progoni...A ZNAMO KO JE PROGONIO U MRACNOM SRDENJEM VEKU.

Naravno da su tamo otisli i oni drugi za njima koji imaju druge ciljeve, ali nije sada rec o njima...

Ta zver koja je ispocetka bila kao jagnje sa dva roga, koja je nekada dala utociste i sva prava veroispovesti, slobodu mislenja i gvora, sada sama postaje mesto jagnjeta  zver i PROGONITELJ.


ZASTO ZVER?

Zver je ona koje se svi boje ili uzmicu, beze, sklanjaju se, popustaju, brutalna je i nemilostiva.

Na primer, retko koji pas ce se suprostaviti vuku.

POGLEDAJTE ZADNJE DOGADJAJE SA SNOKIJEM KOGA PROGONI OVA ZVER I KOLIKO SE NJIH USUDJUJE I USUDILO DA SE SUPROSTAVI TOJ ZVERI?

ZVER VRSI PRITISAK NA SVAKOGA I STAVLJA SE IZVAN SVIH ZAKONA KOJA POSTOJE NA OVOJ ZEMLJI.Pa sama velika Rusija se dvoumi i koleba i drzi Snokija tamo na aerodromu i ceka kako da se izvuce iz te situacije...

A ko zna sta bi bilo da je Snoki uspeo da ode u neku od 3,4 zemalja koje su htele da ga prime, sta bi VELIKI UJKA tek tamo ucinio?

Da li bi uopste Snoki uspeo da ode, pa je i  sam to shvatio i pristao da ostane tu gde je?

Ako hoce da prime Snokija tu gde je sada, mora da zalepi usta???

Na zalost, i tu vidimo da ni njima (RUSIMA) nije lako sa velikom zveri ujkom...


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:35, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:40

A OVO DOLE NA LINKU SU OSNOVE NA OSNOVU KOJIH MOZEMO DA PREPOZNAMO DRUGU ZVER IZ OTRKIVENJA, NE UZIMJAUCI U OBZIR RANIJE DOGADJAJE A POGOTOVO AKO IH POVEZEMO SA OVIM SVEZIM I JASNNIM DOGADJAJIMA.

OVAJ SVEZI DOGADJAJ SA SNOKIJEM, JE NACISTO RAZOTRKIO DRUGU ZVER, ONA JE MORALA DA IZADJE IZ SVOG SKROVISTA I POKAZE SE U PRAVOM SVETLU.

Do sada smo to sve takodje pepoznavali, ali se zver uvek krila iza necega i nekog izgovora i smislenje price.

Sada je nastupila otvoreno.


Ova zver ne preze od nikakvih ljudskih prava, zakona i bilo cega.

Ona je poslala jasnu poruku da je ona iznad svega i svakoga i da svi moraju da slusaju zver sta im ona kaze, i da joj se poklone u smislu lojanosti i poslusnosti
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://vesti.krstarica.com/vesti-dan...udske-sudbine/


Snouden: Imao sam moć koja menja ljudske sudbine
Tanjug – 13. juli 2013. 08:00

MOSKVA - Odbegli bivši saradnik američke Centralne obaveštajne agencije Edvard Snouden koji se u petak sastao sa predstavnicima organizacija za zaštitu ljudskih prava na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, izjavio je da je pre mesec dana imao moć da prati svačiju komunikaciju, u svako doba dana i noći i da je to moć koja menja ljudske sudbine.

"To je takode i ozbiljno kršenje zakona: 4. i 5. amandman ustava moje zemlje, 12. clan Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima i brojni statuti i ugovori zabranjuju takve sisteme masovnog nadgledanja", rekao je Snouden u saopštenju koje je dostavio aktivistima, a koje je u celini preneo "Vikiliks".

"Dok su američkim Ustavom ovakvi programi označeni kao ilegalni, moja Vlada smatra da tajne sudske presude, koje nisu dostupne široj javnosti, na neki nacin legitimizuju nezakonite poslove", rekao je Snouden u izjavi koju je predao aktivistima za ljudska prava s kojima je razgovarao 45 minuta.

Snouden je naveo da veruje u princip deklarisan u Nirnbergu 1945. godine a to je da "pojedinci imaju internacionalne dužnosti koje prekoracuju nacionalne obaveze poslušnosti. Prema tome, pojedinci imaju obavezu da krše i domace zakone, da bi sprecili pojavu zlocina protiv mira i covecnosti".

Shodno tome, nastavio je on, uradio sam ono što sam mislio da je ispravno i zapoceo kampanju da ispravim ono što je pogrešno. Nije mi cilj bio da se obogatim, kao što nisam tražio da prodam americke tajne. Nisam "šurovao" ni sa jednom stranom Vladom da bih zaštitio sebe. Umesto toga sam izneo javnosti šta sam znao, da bismo svi mogli javno da raspravljamo o onome što utice na sve nas, i tražio sam svetsku pravdu".

Prema njegovim rečima, ta moralna odluka da se izade u javnost sa podacima o masovnoj špijunaži je svakako koštala, ali je bila ispravna, i ne žalim ni za cim.

Od tada su, kaže Snouden u poruci, Vlada i obaveštajne službe Sjedinjenih Americkih Država pokušale su od njega da naprave primer kojim ce upozoriti sve ostale koji bi mogli da progovore.
"Ja sam zbog toga ostao bez državljanstva i progonjen sam zbog čina politickog izražavanja. Americka vlada me je stavila na listu zabrane letenja. To je podrazumevalo da me Hong Kong stavi van okvira svog zakona, što je direktno kršenje medunarodnog zakona o azilantima," rekao je on.

"Zemlje koji bi stale iza mene i iza prava azilanata koje garantuju Ujedinjene nacije, suocile bi se sa sankcijama. Vlada je cak preduzela i korak bez presedana i prizemljila avion predsednika Latinske Amerike u potrazi za politickim azilantom. Ove opasne eskalacije, osim što predstavljaju pretnju dostojanstvu Latinske Amerike, ugrožavaju i osnovna prava svakog coveka, pa i nacije, da živi slobodno, bez progona, i da traži i da dobije azil", naveo je Snouden.

Ipak, zemlje širom sveta ponudile su mi podršku i azil, dodao je Snouden, navodeći da su to učinle Rusija, Venecuela, Bolivija, Nikaragva i Ekvador, kojima, kako je dodao, izražava zahvalnost i poštovanje.

Dobijanjem azila od venecuelanskog predsednika Madura, moj status azilanta je sada formalan, i ni jedna država nema osnova da ograniči ili ometa moje pravo da taj azil koristim, ali neke vlade u Zapadnoj Evropi i Severnoj Americi su demonstrirale spremnost da budu iznad zakona i da mi to onemoguće", kaže se dalje u njegovom saopštenju.
"Ova spremnost moćnih država da igraju iznad zakona predstavlja pretnju za sve nas, i ne sme im se dozvoliti da u tome uspeju", rekao je Snouden i zamolio za pomoć pri "upućivanju zahteva za garancije za sigurnim prolaskom kroz odgovarajuće zemlje, napominjući da se ujedno nada i pozitivnom ishodu zahteva za azil koji će uputiti Rusiji.

Foto AP/Human Rights Watch, Tanya Lokshina
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:38, izmenio ukupno 3 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:41

ZVER SE IGRA BOGOVA:

Njena poruka je vise nego jasna, mi smo bog na zemlji...

MOSKVA - Odbegli bivši saradnik američke Centralne obaveštajne agencije Edvard Snouden koji se u petak sastao sa predstavnicima organizacija za zaštitu ljudskih prava na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, izjavio je da je pre mesec dana imao moć da prati svačiju komunikaciju, u svako doba dana i noći i da je to moć koja menja ljudske sudbine.


ZVER KRSI SVA MOGUCA LJUDSKA PRAVA I ZAKONE KOJA STITE BILO KOJEG COVEKA NA ZEMLJI I STVALJA SE IZNAD SVEGA TOGA:


"To je takode i ozbiljno kršenje zakona: 4. i 5. amandman ustava moje zemlje, 12. clan Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima i brojni statuti i ugovori zabranjuju takve sisteme masovnog nadgledanja", rekao je Snouden u saopštenju koje je dostavio aktivistima, a koje je u celini preneo "Vikiliks".
---------------------------------------------------------------------------
Snouden je naveo da veruje u princip deklarisan u Nirnbergu 1945. godine a to je da "pojedinci imaju internacionalne dužnosti koje prekoracuju nacionalne obaveze poslušnosti. Prema tome, pojedinci imaju obavezu da krše i domace zakone, da bi sprecili pojavu zlocina protiv mira i covecnosti".

ZVER KRSI I SVOJA PRAVA I ZAKONE:


"Dok su američkim Ustavom ovakvi programi označeni kao ilegalni, moja Vlada smatra da tajne sudske presude, koje nisu dostupne široj javnosti, na neki nacin legitimizuju nezakonite poslove", rekao je Snouden u izjavi koju je predao aktivistima za ljudska prava s kojima je razgovarao 45 minuta.

ZVER JE SEBE STAVILA IZNAD SVAKE PRAVDE:


PRAVDU ODREDJUJE ZVER NA OVOM SVETU I NIKO VISE DRUGI

i tražio sam svetsku pravdu".


Shodno tome, nastavio je on, uradio sam ono što sam mislio da je ispravno i zapoceo kampanju da ispravim ono što je pogrešno. Nije mi cilj bio da se obogatim, kao što nisam tražio da prodam americke tajne. Nisam "šurovao" ni sa jednom stranom Vladom da bih zaštitio sebe. Umesto toga sam izneo javnosti šta sam znao, da bismo svi mogli javno da raspravljamo o onome što utice na sve nas, i tražio sam svetsku pravdu"

KOLIKO NJIH JE SMELO DA MU PONUDI TU PRAVDU???


ZASTO TOLIKO MALO?


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:39, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:41

SVI SE BOJE ZVERI ONA SLOBODNO KRSI SVA PRAVILA I ZAKONE I PROGONI SVAKOGA, OD DRZVE DO POJEDINCA KO ZELI DA  OSPORI NJENA PRAVILA:[/B]

Zver progoni i spremna je i da ubije i unisti svakoga ko joj se suprostavi, i ona se vise ne krije da javno to sada pokaze bez da se krije iza cega.Od tada  kaže Snouden u poruci, Vlada i obaveštajne službe Sjedinjenih Americkih Država pokušale su od njega da naprave primer kojim ce upozoriti sve ostale koji bi mogli da progovore.
"Ja sam zbog toga ostao bez državljanstva i progonjen sam zbog čina politickog izražavanja. Americka vlada me je stavila na listu zabrane letenja. To je podrazumevalo da me Hong Kong stavi van okvira svog zakona, što je direktno kršenje medunarodnog zakona o azilantima," rekao je on.

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Xavatar266961_41.gif.pagespeed.ic.JHq07fF44z


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:40, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:41

NIKO NE SME DA SE PROTIVI ZVERI, NI JEDNA DRZAVA A KAMOLI JEDAN COVEK

Veliki brat predstavljaju pretnju dostojanstvu Latinske Amerike.

"Zemlje koji bi stale iza mene i iza prava azilanata koje garantuju Ujedinjene nacije, suocile bi se sa sankcijama. Vlada je cak preduzela i korak bez presedana i prizemljila avion predsednika Latinske Amerike u potrazi za politickim azilantom. Ove opasne eskalacije, ugrožavaju i osnovna prava svakog coveka, pa i nacije, da živi slobodno, bez progona, i da traži i da dobije azil", naveo je Snouden.


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:42, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:42

OD CITAVOG SVETA OSTALA JE SAMO SACICA KOJA SE NE BOJI SKROZ ZVERI


Ipak, zemlje širom sveta ponudile su mi podršku i azil, dodao je Snouden, navodeći da su to učinle Rusija, Venecuela, Bolivija, Nikaragva i Ekvador, kojima, kako je dodao, izražava zahvalnost i poštovanje.

http://vesti.krstarica.com/vesti-dan...udske-sudbine/

Za ovakve zver vec ima mnostvo usavrsneih metoda pocev od Embarga, ucenjivanja, pretnji i ubijanja pa nadalje...

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Xavatar266961_41.gif.pagespeed.ic.JHq07fF44z


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:43, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:42

ZVER PRISILJAVA DRUGE ZEMLJE DA KRSE OSNOVNA PRAVA COVEKA KOJA SU SAMI USTANOVILI I POTPISLI I DA BUDU IZNAD ZAKONA

Dobijanjem azila od venecuelanskog predsednika Madura, moj status azilanta je sada formalan, i ni jedna država nema osnova da ograniči ili ometa moje pravo da taj azil koristim, ali neke vlade u Zapadnoj Evropi i Severnoj Americi su demonstrirale spremnost da budu iznad zakona i da mi to onemoguće", kaže se dalje u njegovom saopštenju.
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:42

SNOKIJEVA PORUKA SVIMA NAMA:

"Ova spremnost moćnih država da igraju iznad zakona predstavlja pretnju za sve nas, i ne sme im se dozvoliti da u tome uspeju", rekao je Snouden i zamolio za pomoć pri "upućivanju zahteva za garancije za sigurnim prolaskom kroz odgovarajuće zemlje, napominjući da se ujedno nada i pozitivnom ishodu zahteva za azil koji će uputiti Rusiji.


http://vesti.krstarica.com/vesti-dan...udske-sudbine/


Poslednji izmenio Glasnik dana 2014-03-11, 08:43, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:43

U RELIGIOZNOM I VERSKOM SMISLU

KAO STO JE OVA ZVER DANAS JAVNO I NE VISE IZA KULISA UCINILA SVE OVO.

Tako ce uciniti da se svi poklone i budu psloslusni PRVOJ ZVERI KOJA JE RELIGOZNA SILA:

Off 13:11 I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.
Off 13:12 I svu vlast prve zveri činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zveri kojoj se isceli rana smrtna
Off 13:13 I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.
Off 13:14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zveri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zveri koja imade ranu smrtnu i osta živa.
Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.
Off 13:18 Ovde je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zveri: jer je broj čovekov i broj njen šest stotina i šezdeset i šest.


Poslednji izmenio Glasnik dana 2014-03-11, 08:44, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:43

NACINOM NA KOJI JE ZVER POSTUPILA OVIH DANA, POSLATA JE SVETU, ZEMLJAMA, GRUPAMA, INDIREKTNA PORUKA:


Niste valdja ludi da postujete ikakva pravila ili zakone bilo gde se nalazite?

Iz toga mozemo u buducnosti da ocekujemo vece zloupotrbljavanja ljudi i zakona, i veci kriminal.


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:44, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:43

U Bibliji imamo Danilovo prorocanstvo.

I to prorocanstvo nam takodje pokazuje da su zveri iz oktrivenja drzvane vlasti ili drzave, drzavna sila.

Dan 7:3 I četiri velike zveri izidjoše iz mora, svaka drugačija.


Dan 7:5 Potom, gle, druga zver beše kao medved, i stade s jedne strane, i imaše tri rebra u ustima medju zubima svojim, i govoraše joj se: Ustani, jedi mnogo mesa.

Dan 7:6 Potom videh, i gle, druga, kao ris, imaše na ledjima četiri krila kao ptica, i četiri glave imaše zver, i dade joj se vlast.

Dan 7:7 Potom videh u utvarama noćnim, i gle, četvrta zver, koje se trebaše bojati, strašna i vrlo jaka, i imaše velike zube gvozdene, jedjaše i satiraše, i gažaše nogama ostatak, i razlikovaše se od svih zveri predjašnjih, i imaše deset rogova.Danilo objasnjva dolazak 4 casrtva pocev sa Vavilonksim koje je postojalo u njegovo vreme, i naziva te drzavne ili svetske vlasti toga vremena i posle njega, takodje ZVERI.


Poslednji izmenio Glasnik dana 2014-03-11, 08:46, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:43

EVO NEKA NAM KAZE ON  KO JE DRUGA ZVER I IMA KONTROLU NAD CELIM SVETOM VEC SADA:

Путин је оптужио Вашингтон да спречава одбеглог бившег агента да напусти Русију у коју је стигао 23. јуна из Хонг Конга, преносе агенције.

"Он је дошао на нашу територију непозван. САД је заплашио све друге земље, нико неће да га прими, што значи да су га је Америка, у суштини, сама заробила на нашој територији", рекао је Путин
.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/st...%98%D0%B8.html


Бивши сарадник НСА Едвард Сноуден отићи ће из Русије чим буде могао, рекао Владимир Путин. САД заплашио све друге земље, па нико неће да га прими, што значи да га је Америка суштини, заробила на нашој територији, оценио Путин.

Председник Русије Владимир Путин рекао је да ће бивши амерички обавештајац Едвард Сноуден, који се већ три недеље налази на московском аеродрому, отићи из Русије чим буде могао.

Путин је оптужио Вашингтон да спречава одбеглог бившег агента да напусти Русију у коју је стигао 23. јуна из Хонг Конга, преносе агенције.

"Он је дошао на нашу територију непозван. САД је заплашио све друге земље, нико неће да га прими, што значи да су га је Америка, у суштини, сама заробила на нашој територији", рекао је Путин.

Руски председник је, такође, рекао да је уочио знаке да Сноуден размишља да прекине "политичку активност" усмерену против САД.

У међувремену, председник Спољњополитичког одбора Думе Алексеј Пушков је истакао је да САД никада неће дозволити да Сноудену буде уручена Нобелова награда, након што га је професор социологије на шведском универзитету Умео, Стефан Свалфорс, предложио за Нобелову награду за мир, преноси Итар-Тасс.

У писму које је послао норвешком Комитету за доделу Нобелове награде, а које је објављено у шведском листу Вестерботенс Курирен, професор каже да је предложио Сноудена због "јуначког покушаја, а уз огромну личну жртву, да расветли опсежно шпијунирање преко компјутерске мреже коју спроводи америчка Национална безбедносна агенција.

Сноуден је почетком јуна обелоданио тајни налог суда којим су специјалне службе САД добиле приступ свим позивима највећег америчког мобилног оператера "Верајзон".

Објавио је и податке о супертајном програму свог бившег послодавца, НСА "Призма", који омогућава праћење електронске комуникације на највећим интернет сајтовима.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:48, izmenio ukupno 3 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:44

Snoki se boji za svoj zivot:

Boji se da će biti mučen ili osuđen na smrtnu kaznu"

U zahtjevu Snowden je napisao da traži azil jer strahuje za svoj život. - Traži ga američka vlada, to je napisao i ja prenosim, te da se boji za svoj život, sigurnost, da će biti mučen ili dobiti smrtnu kaznu - otkrio je Kučerena te dodao kako je Snowden ispunio zahtjev jučer, a danas ga je predao službeniku.

Objasnio je da je Snowden u vrlo teškoj situaciji i da ne razumije ruski pravni sustav te mu je zbog toga trebalo tako dugo da ispuni zahtjev. Zviždač još nije odlučio hoće li se preseliti u neku "treću zemlju", ukoliko dobije privremeni azil u Rusiji. - U razgovoru sa mnom nije spomenuo da će se preseliti u drugu državu, ako dobije azil. Čini se da je donio konačnu odluku - kazao je odvjetnik.

http://www.vecernji.hr/vijesti/snowd...-clanak-585210

Kako ce druga Zver iz Otrkivenja Jovanovog to primeniti da podrzi prvu zver, Antihrista:

Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.


Danas na Snokiju, sutra na sve one koji ne budu hteli da prihvate antihrista...


Poslednji izmenio Glasnik dana 2014-03-11, 08:51, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:44

Jutros11.03.2014 slusam vesti pa kaze.

Zver vrsi pritisak na Rusiju da ne prime Snokija

Vec da ga odma izruce Zveri, ako nece Rusi da pokvare odnose sa Zveri.

Zver kaze da njihov odnos i dobrobit Rusije sada lezi u Ruskim rukama.

-pa ako prime Snojkija, oni su krivi...

Ocigledne indirektne pretnje i ucenjivanja.

Zver ne bira metode i to je odlika Zveri.

U Zverinoj jazbini ce mu biti omoguceno pravedno sudjenje rekla je zver?

Zver zaista misli da su ljudi glupi da u to poveruju?

SAMO NIKO NE KAZE KO CE DA ORGANIZUJE PRAVEDNO SUDJENJE ZA SAMU ZVER  ZATO STO  JE  SPIJUNAZOM KRSILA   SVE  SVETSKE ZAKONE LJUDSKIH PRAVA  I UCENE I PRETNJE KOJE VRSI???

Zver rezi a svi uvukli svoje glave u rupe i cute???


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2014-03-11, 10:59, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:44

MESTO DA UVEDU SANKCIJE ZLOCNOICIMA, ZLOCINCI PRETE DA CE ONI UVESTI SANKCIJE???

Druga zver iz Otrkivenja nikako da se smiri, sve je vise besnija i razdrazenija.

Situacija ju teraISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Arrow-10x10 da sve vise i vise otvoreno pokaze svoje pravo lice.

http://vesti.krstarica.com/vesti-dan...zbog-snoudena/

SAD prete sankcijama zbog Snoudena


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:51, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:45

SAD prete sankcijama zbog Snoudena

Komitet za budžetska pitanja američkog Kongesa usvojio je amandman na budžet za međunarodnu pomoć koju daju SAD i najavio uvođenje sankcija svim zemljama koje bi ponudile azil beguncu Edvardu Snoudenu.

Predlog je potekao od republikanskog senatora Lindzija Grahama i njime se Stejt department obavezuje da zajedno sa zakonodavcima pripremi mere za one zemlje koje bi pomogle Snoudenu da izbegne ekstradiciju u Ameriku.

"Ne znam da li će on ostati zauvek u Rusiji i gde će da ode, ali znam da bi bilo pravedno da bude vraćen u SAD i da se suoči sa pravdom", rekao je senator Graham.

Ruske vlasti su juče najavile da će Snoudenu uskoro biti izdata dokumenta sa kojima će moći da napusti tranzit moskovskog aerodroma i da uđe na teritoriju Ruske federacije.

Prethodno su Nikaragva, Bolivija i Venecuela saopštile da će Snoudenu dati politički azil. Bela kuća je oštro osudila sve te najave, pa je juče državni sekretar Džon Keri telefon razgovarao sa svojim ruskim kolegom Sergejom Lavrovom.

U slučaju da situacija oko Snoudena ne bude rešena, pominje se i mogućnost da se otkaže poseta predsednika SAD Baraka Obame Rusiji, koja je zakazana za početak septembra i Samitu G20.


Poslednji izmenio Glasnik dana 2014-03-11, 08:59, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:45

O kojoj pravdi to zver govori?

ali znam da bi bilo pravedno da bude vraćen u SAD i da se suoči sa pravdom"


Poslednji izmenio Glasnik dana 2014-03-11, 09:00, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:45

POGLEDAJTE KOJE SU GLAVNE METODE DRUGE ZVERI IZ OTRKIVENJA DA OSTVAARI SVOJE CILJEVE:


Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.


A DANAS VIDIMO KO JE TA ZVER I DA JE APOSTOL JOVAN VIDEOISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Arrow-10x10 OVU DRZAVU U VIZIJI JOS PRE 2000 godina.SAD prete sankcijama zbog Snoudena

Komitet za budžetska pitanja američkog Kongesa usvojio je amandman na budžet za međunarodnu pomoć koju daju SAD i najavio uvođenje sankcija svim zemljama koje bi ponudile azil beguncu Edvardu Snoudenu.


Glavno oruzje zveri za postizanje svojih ciljeva je: Ekonomski embargo i rat kako kaze apostol Jovan u Otrkivenju


DOKAZ DA JE TO TA ZVER JE I OVAJ:

KOJA DRUGA DRZAVA BI MOGLA DA PRETI ILI BI IMALO SMISLA DA PRETI, ILI KOJA TO DRUGA DRZAVA BI SMELA DA PRETI CELOM SVETU I KOJA BI TO DRUGA MOGLA DA TO I SPROVEDE OSIM OVE???

A KO BI TO I UCINIO I DA MOZE OSIM ZVERI???


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:52, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2013-11-22, 12:46

DOKAZ DA JE TO TA ZVER JE I OVAJ:

KOJA DRUGA DRZAVA BI MOGLA DA PRETI ILI BI IMALO SMISLA DA PRETI, ILI KOJA TO DRUGA DRZAVA BI SMELA DA PRETI CELOM SVETU; I KOJA BI TO DRUGA MOGLA DA TO I SPROVEDE OSIM OVE???

A KO BI TO I UCINIO I DA MOZE OSIM ZVERI???

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:07, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2014-03-16, 19:29

DRUGA ZVER DEMONSTRIRA DALJE NJENU SILU, SMELOST I UPORNOST U NAMETANJU SVOJE VOLJE I SILE NE PO NEKIM PRAVEDNIM PRICNIPIMA,  VEC PO SCENARIJU KOJI BIBLIJA OPISUJE DA CE CINITI:

Sila na ekonomskom polju, sila pretnje i sila ubijanja:


Off 13:11 I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.
Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.


http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/bela-kuca-putin-da-popusti-po-pitanju-krima/Bela kuća: Putin da popusti po pitanju Krima
Politika – pre 4 sata i 23 minutaBela kuća je saopštila da će se Rusija, ukoliko njen predsednik Vladimir Putin ne popusti po pitanju Krima, suočiti sa sankcijama Zapada, koje će naneti štetu ruskoj privredi i smanjiti uticaj zvanične Moskve u svetu.

Viši savetnik američke administracije Den Fajfer je izjavio i da se podrška novoj ukrajinskoj vlasti „na svaki mogući način” nalazi na vrhu liste prioriteta administracije predsednika SAD Baraka Obame, prenela je agencija AP.

Fajfer je u izjavi za televizijsku stanicu NBC rekao da Putin ima izbora - da, kako je naveo, „nastavi da izoluje Rusiji, da dodatno ugrozi rusku privredu i smanji ruski uticaj u svetu ili da uraditi pravu stvar”.

U proruski nastrojenom ukrajinskom regionu Krimu su danas u 8 sati po lokalnom vremenu (7 po srednjoevropskom) otvorena biračka mesta na kojima će građani odlučivati o prisajedinjenju te autonomne republike Rusiji ili ostanku u sastavu Ukrajine sa obnovljenim ustavom iz 1992. godine.

Rusija je ranije najavila da će uvažiti mišljenje stanovništva Krima, a Putin je rekao da odluka o njegovom održavanju „u potpunosti odgovara normama međunarodnog prava”, dok vlasti u Kijevu i zemlje Zapada referendum smatraju nelegalnim.Druga zver jos nije ispunila ono sto gore pise u Otrkivenju da ce uciniti.

Ali svi ovi dogadjaji danas, nam otkrivaju ko je ta 2 zver, i da ocekujemo dan kada ce svoju silu da ti prvoj zveri i primeniti iste metode i silu protiv onih koji ne zele prihvatiti 1 zver i njen zig.

Off 13:11 I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.
Off 13:12 I svu vlast prve zveri činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zveri kojoj se isceli rana smrtna.
Off 13:13 I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.
Off 13:14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zveri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zveri koja imade ranu smrtnu i osta živa.
Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.
Off 13:18 Ovde je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zveri: jer je broj čovekov i broj njen šest stotina i šezdeset i šest.Poslednji izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:08, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2014-03-18, 22:08

PUTIN JE I NE ZNAJUCI OVU BIBLIJSKU TEMU, OBJASNIO NACIN DELOVANJA 2 ZVERI I 10 CAREVA, I JAVNO IH RAZOTRKIO:http://www.serbiancafe.com/lat/vesti/3/125264/putin-krim-iskoristio-pravo-dato-kosovu.html


Putin: Krim iskoristio pravo dato Kosovu
desk - 18. mart 2014. u 16.52ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... 20140318_put2
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas u parlamentu da je Krim iskoristio pravo koje je dato Kosovu.

„Krimske vlasti su se pozvale i na kosovski presedan koji su naši zapadni partneri sami stvorili. Svojim rukama. Situacija je apsolutno analogna krimskoj. Priznali su da je odvajanje Kosova od Srbije legitimno, pokazujući da nikakve dozvole centralne vlasti za odvajanje dela države nije potrebno”, rekao je on.

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da su zapadne zemlje, na čelu sa SAD prešle crvenu liniju i da će Rusija braniti svoje interese.

On je danas u Kremlju u obraćanju najvišem državnom rukovodstvu Rusije i Krima, kazao da se Zapad u praksi „ne rukovodi međunarodnim pravom, već pravom sile”.


„Oni su uvereni da su posebni, da im je dozvoljeno da rešavaju sudbinu sveta. Da mogu samo oni da budu u pravu. Ponašaju se kako požele. Što ovde, što tamo, primenjuju silu protiv suverene države. Izgrađuju koalicije po principu ko nije sa nama, on je protiv nas”, rekao je Putin.

Nisam mogao da poverujem svojim očima kada su bombardovali Jugoslaviju

Po njegovim rečima, da bi „agresija ličila na legalno delovanje”, oni su gurali rezolucije međunarodnih organizacija, a ako se to nije dešavalo, ignorisali su i Savet bezbednosti UN u celini. Naveo je da je tako bilo i u Jugoslaviji 1999. godine, kada je bombardovana, u šta, kako je rekao „nije mogao da poveruje svojim očima”.

Onda su, dodao je, usledili Iran i Irak i Libija, kao i niz „obojenih revolucija”. Rekao je da su tim zemljama nametana rešenja koja nisu odgovarala njihovim tradicijama, kao i da su rezultat bili haos i nasilje umesto demokratije i slobode.


Takav scenario je, prema njegovim rečima, bio nametnut i Ukrajini, i 2004. godine, a i sada kada su tamo, kako je rekao, „ubacili ranije dobro pripremljenu armiju gerilaca”.

Ruski predsednik Vladimir Putin formalno je obavestio ruski parlament o zahtevu Simferopolja da se Krim ujedini sa Rusijom, ukazavši da je referendum o statusu održan u saglasnosti sa demokratskim procedurama i međunarodnim pravom i naglašavajući da Rusija nije mogla da se ne odazove na molbu za pomoć jer bi to bila izdaja.

„Pitanje Krima ima za nas vitalan, istorijski značaj”, rekao je Putin, koji je u parlamentu dočekan velikim apaluzom.

Prema njegovim rečima na Krimu će ubuduće u upotrebi biti tri ravnopravna jezika: ruski, ukrajinski i jezik krimskih Tatara i da je važno osigurati prava svih etničkih zajednica na Krimu. (Tanjug)
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2014-03-20, 20:17

2 ZVER PRIMENJUJE SVOJE EKONOMSKE METODE, KOJE GLASE DA POGODJENI NE MOGU DA KUPUJU, PRODAJU I NARAVNO NI DA PUTUJU ILI BILO STA:http://vesti.krstarica.com/svet/obama-uveo-nove-sankcije-rusiji-moskva-uzvraca-sankcijama/?ModPagespeed=noscriptObama uveo nove sankcije Rusiji, Moskva uzvraća – sankcijama
Dnevnik – pre 3 sata i 35 minuta


ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Barack-obama-0_100x100Dnevnik VAŠINGTON: Američki predsednik Barak Obama potpisao je danas ukaz o uvođenju novih sankcija Rusiji, koje će pogoditi 20-tak ruskih zvaničnika, neke pojedince van izvršne vlasti, kao i Banku Rusije koja, kako je rekao, pruža materijalnu podršku ruskom rukovodstvu.
Reč je o Centralnoj banci Ruske Federacija sa 10 milijardi dolara sredstava, rekao je jedan visoki američki zvaničnik, preneo je AP.
"Rusija mora da zna da će je dalja eskalacija još više izolovati iz međunarodne zajednice", rekao je Obama u Beloj kući, navodi AFP.
On je naveo da je nova runda ekonomskih sankcija odgovor na ponašanje Kremlja u Ukrajini.

Obama je pre dva dana već potpisao ukaz o uvođenju sankcija visokim ruskim zvaničnicima, među kojiima su predsednica gornjeg doma parlamenta Valentina Matvijenko, vicepremijer Dmitrij Rogozin, savetnik ruskog predsednika Sergej Glazjev, pomoćnik predsednika Vladislav Surkov, poslanici Dume Elena Mizulina i Leonid Slucki, senator Andrej Klišas.

Pored toga, Vašington je uveo sankcije predsednicima krimske skupštine i vlade Sergeju Aksjonovu i Vladimiru Konstantinovu, smenjenom ukrajiskom predsedniku Viktoru Janukoviču i lideru pokreta Ukrajinski izbor Viktoru Medvedčuku.

Moskva uzvraća - sankcije američkim zvaničnicima

MOSKVA: Ministarstvo spoljnih poslova Rusije uvelo je sankcije za više američkih zvaničnika, prenose ruski mediji.

Kako je saopštilo Ministarstvo, reč je o recipročnom odgovoru na američke sankcije protiv ruskih zvaničnika, a na spisku onih koji će biti obuhvaćeni sankcija su i pomoćnici predsednika SAD Danijel Pfajfer i Bendžamin Rods i zamenik pomoćnika predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Kerolin Etkinson, kao i predsednik Predstavničkog doma američkog Kongresa Džon Bejner.

Na crnoj listi su i senatori Meri Landrije, Džon Mekejn i Danijel Kouts.
U saopštenju Ministarstva se navodi da SAD ne žele da priznaju očigledno - da su stanovnici Krima demokratskim putem i potpunosti u skladu sa međunarodnim pravom i Poveljom UN izglasali prisajedinjenje Rusiji.

"Ne treba da bude bilo kakvih sumnji: na svaki neprijateljski napad SAD, Moskva će imati adekvatan odgovor", poručuju iz Ministarstva spoljnih poslova Rusije.
Odluka Moskve usledila je nekoliko minuta pošto je američki predsednik Barak Obama izjavio da SAD uvode nove sankcije Rusiji.

Obama je prethodno, pre dva dana, potpisao ukaz o uvođenju sankcija visokim ruskim zvaničnicima, među kojiima su predsednica gornjeg doma parlamenta Valentina Matvijenko, vicepremijer Dmitrij Rogozin, savetnik ruskog predsednika Sergej Glazjev, pomoćnik predsednika Vladislav Surkov, poslanici Dume Elena Mizulina i Leonid Slucki, senator Andrej Klišas.

Pored toga, Vašington je uveo sankcije predsednicima krimske skupštine i vlade Sergeju Aksjonovu i Vladimiru Konstantinovu, smenjenom ukrajiskom predsedniku Viktoru Janukoviču i lideru pokreta Ukrajinski izbor Viktoru Medvedčuku.


Poslednji izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:09, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2014-03-22, 10:11

Nacin postupanja 2 zveri je sve jasniji i nervozniji.

Kao da joj se zuri.

Ovde se takodje otkriva kako zver postupa i zasto je ona zver.

Zver kaze da je njen stav ovakav i da onaj koga zver ima na oku, moze da odluci kako sam hoce.

Ali ako odluci drugacije nego zver, prema njemu ce zver onda postupiti kao zver.

Pogledajte i sami ovaj nacin postupanja druge zveri kako ona perfidno i nasilno ucenjuje.

Vi morate da osudite druge za nasilje, ali da ne primetite i ne osudite, da mi vas upravo prisiljavamo i ne postujemo druga prava, osim prava sile:
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/kirbi-rusija-gresi-a-srbija-neka-sama-odluci/


Kirbi: Rusija greši, a Srbija neka sama odluči
Radio-televizija Srbije – 22. mart 2014. 00:36Američki ambasador Majkl Kirbi izjavio je da Srbija treba sama da odluči kako će se postaviti u odnosu prema događajima u Ukrajini ali da je stav njegove zemlje jasan - da je Rusija pogrešila u tom slučaju.

"Naša pozicija je javna i mi osuđujemo to što Rusija radi. I EU je koristila veoma oštru retoriku", rekao je Kirbi u intervjuu za list Politika.

Kirbi je rekao da Srbija može da uradi "ono što Srbija želi da uradi".

"Kada govorimo o tome šta bi Srbija trebalo da uradi, morate se zapitati kako vi sagledavate vašu teritoriju. Razmislite o vašem pogledu na teritorijalni integritet. Da li ste dosledni? Gde su u svemu tome ruske akcije? Da li verujete da je to što je Rusija uzela Kosovo kao primer (za otcepljenje Krima) zgodna analogija? Ili mislite da, možda, nije?", rekao je Kirbi.

On je rekao da Srbija treba da odluči ono što je u njenom interesu i to ne samo kratkoročno, već i na srednji i dugi rok.

"Gde će Srbija završiti? Koji je ekonomski model za Srbiju? Odlučite", rekao je Kirbi.

Kirbi je dodao da Srbija ne mora da izabere ali da treba da odluči šta je u njenom interesu.

"Jasno je šta bih vam ja sugerisao, ali na vama je da odlučite", rekao je Kirbi.


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:11, izmenio ukupno 3 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2014-03-26, 21:04

DALJI POKAZATELJI KO JE 2 ZVER I 10 CAREVA.

KAO STO SU SADA UJEDINJENI OKO OVE STVARI, TAKO CE BITI UJEIDNJENI OKO DAVNJA SILE COVEKU BEZAKONJA, ANTIHRISTU:

http://vesti.krstarica.com/svet/rusija-se-zajeb-preracunala-oko-ukrajine/

"Rusija se preračunala oko Ukrajine"
Vesti online – pre 3 sata i 46 minuta

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... 9k=
Vesti onlin...

Svet je sigurniji i pravedniji kada su Evropa i SAD solidarni!

Moskva se "preračunala" kada je mislila da svet neće mariti za njene akcije u Ukrajini
i da može da ubaci seme razdora između SAD i Evropske unije, rekao je američki predsednik Barak Obama.

"SAD i Evropa su ujedinjeni" u ukrajinskoj krizi i "Rusija je usamljena", dodao je Obama, koji je u Briselu imao sastanak od više od sata sa predsednicima Evropske komisije i Evropskog saveta Žozeom Manuelom Barozom i Hermanom van Rompejem.

Američki predsednik je rekao da će se izolacija Rusije produbiti ako nastavi sa svojom agresijom u Ukrajini i obećao je da će pojačati sankcije protiv Rusije. On je dodao da je koordinacija između SAD i Evrope o ekonomskim sankcijama prema Rusiji bila odlična. Rekao je i da će ruski energetski sektor biti sledeća meta ekonomskih sankcija SAD i EU ukoliko Rusija nastavi eskalaciju situacije u Ukrajini.

- Kriza u Ukrajini ukazuje na potrebu za Evropu da smisli kako će da diversifikuje svoje izvore energije, rekao je Obama i dodao da je SAD posvećenija nalaženju načina da se ubrza taj proces u Evropi. Kako navodi agencija AP, mnoge evropske zemlje koje se pridružuju SAD u osudi ruskog pripajanja Krima oklevaju da preduzmu ekonomske sankcije jer su energetski zavisne od Rusije.

Obama je izjavio da je u kontekstu ukrajinske krize "zabrinut" zbog smanjenja troškova za odbranu u nekih zemljama članicama NATO.

"Situacuja u Ukrajini nas podseća da sloboda ima cenu", rekao je predsednik SAD.


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:26, izmenio ukupno 3 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2014-03-27, 14:02

SASTANAK PRVE I DRUGE ZVERI:

DRUGA ZVER SE DIVI PRVOJ I TAKO CE POCETI I ICI SVE DOTLE DOK 2 ZVER NE DA SILU PRVOJ ZVERI.


Obama papi Franji: Divim vam se
Vеčernje novosti – pre 3 sata i 53 minuta


ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Tan2014-3-27-105814134-0-150x90_100x100.jpg.pagespeed.ce.b5pk7AnRCJVеčernje no... RIM - Prvi sastanak američkog predsednika Baraka Obame i pape Franje, koji je danas u Vatikanu počeo rečima dubokog međusobnog uvažavanja, predstavljaće dobru priliku da, uprkos različitim stavovima kada je reč o moralnim pitanjima, budu poslate poruke mira i zajedničke borbe za socijalnu pravdu, navode zapadne agancije. "Dobrodošli, gospodine predsedniče", rekao je poglavar Rimokatoličke crkve primajući Obamu, koji je dvaput zahvalio na dobrodošlici, javila je italijanska agencija Ansa o početku susreta. "Divim Vam se", rekao je Obama papi. Obama je došao u sukob sa hijerarhijom Katoličke crkve u SAD zbog podrške pravu na abortus, istopolnim brakovima, dok je papa, stavivši jasno do znanja da u katoličkoj doktrini neće biti promene po tim pitanjima, koristio mekši jezik od svojih prethodnika. Ipak zajednički imenitelj Obamine i papine filozofije, a to je opredeljenost za borbu protiv siromaštva i rastuće nejednakosti u svetu, čini dobru osnovu za razgovor koji će, kako se mnogi nadaju, dovesti do prevazilaženja višegodišnjih tenzija. Od izbora za papu pre godinu dana Franja je nekoliko puta kritikovao nezajažljivi kapitalizam, posledice koje je ogolila globalna finansijska kriza i rastući jaz između bogatih i siromašnih čak i u razvijenim zemaljama. Obama je pak više puta pohvalio papu zbog njegove samilosti i pomaganja siromašnima, navodi Rojters. Kada se Obama sreo sa Franjinim prethodnikom Benediktom 2009. godine, tadašnji papa je govorio o abortusu, osetljivom pitanju za mnoge američke katolike budući da ga crkva smatra teškim grehom, nakon čega je Obama obećao da će učiniti sve da smanji broj abortusa. Američki zvaničnici žele da papa Franja poseti SAD kako bi razgovarao sa katoličkim porodicama u Filadelfiji 2015. godine i Obama će, kako najavljuju američki crkveni zvaničnici, verovatno uputiti otvoreni poziv papi. Barak Obama, koji je hrišćanin, smatra svoju veroispovest uglavnom za ličnu stvar i retko posećuje crkvu u Vašingtonu. Ipak svakodnevno prima "molitvene poruke" od jednog neformalnog duhovnog savetnika, uglavnom bazirane na Svetom pismu, piše Rojters.


Poslednji izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:15, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2014-03-30, 21:47

2. ZVER PRIMENJUJE SVOJE EKONOMSKE METODE, KOJE GLASE DA POGODJENI NE MOGU DA KUPUJU, PRODAJ,U I NARAVNO NI DA PUTUJU ILI BILO STA:http://vesti.krstarica.com/svet/obam...speed=noscriptObama uveo nove sankcije Rusiji, Moskva uzvraća – sankcijama
Dnevnik – pre 3 sata i 35 minutaDnevnik VAŠINGTON: Američki predsednik Barak Obama potpisao je danas ukaz o uvođenju novih sankcija Rusiji, koje će pogoditi 20-tak ruskih zvaničnika, neke pojedince van izvršne vlasti, kao i Banku Rusije koja, kako je rekao, pruža materijalnu podršku ruskom rukovodstvu.
Reč je o Centralnoj banci Ruske Federacija sa 10 milijardi dolara sredstava, rekao je jedan visoki američki zvaničnik, preneo je AP.
"Rusija mora da zna da će je dalja eskalacija još više izolovati iz međunarodne zajednice", rekao je Obama u Beloj kući, navodi AFP.
On je naveo da je nova runda ekonomskih sankcija odgovor na ponašanje Kremlja u Ukrajini.

Obama je pre dva dana već potpisao ukaz o uvođenju sankcija visokim ruskim zvaničnicima, među kojiima su predsednica gornjeg doma parlamenta Valentina Matvijenko, vicepremijer Dmitrij Rogozin, savetnik ruskog predsednika Sergej Glazjev, pomoćnik predsednika Vladislav Surkov, poslanici Dume Elena Mizulina i Leonid Slucki, senator Andrej Klišas.

Pored toga, Vašington je uveo sankcije predsednicima krimske skupštine i vlade Sergeju Aksjonovu i Vladimiru Konstantinovu, smenjenom ukrajiskom predsedniku Viktoru Janukoviču i lideru pokreta Ukrajinski izbor Viktoru Medvedčuku.

Moskva uzvraća - sankcije američkim zvaničnicima

MOSKVA: Ministarstvo spoljnih poslova Rusije uvelo je sankcije za više američkih zvaničnika, prenose ruski mediji.

Kako je saopštilo Ministarstvo, reč je o recipročnom odgovoru na američke sankcije protiv ruskih zvaničnika, a na spisku onih koji će biti obuhvaćeni sankcija su i pomoćnici predsednika SAD Danijel Pfajfer i Bendžamin Rods i zamenik pomoćnika predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Kerolin Etkinson, kao i predsednik Predstavničkog doma američkog Kongresa Džon Bejner.

Na crnoj listi su i senatori Meri Landrije, Džon Mekejn i Danijel Kouts.
U saopštenju Ministarstva se navodi da SAD ne žele da priznaju očigledno - da su stanovnici Krima demokratskim putem i potpunosti u skladu sa međunarodnim pravom i Poveljom UN izglasali prisajedinjenje Rusiji.

"Ne treba da bude bilo kakvih sumnji: na svaki neprijateljski napad SAD, Moskva će imati adekvatan odgovor", poručuju iz Ministarstva spoljnih poslova Rusije.
Odluka Moskve usledila je nekoliko minuta pošto je američki predsednik Barak Obama izjavio da SAD uvode nove sankcije Rusiji.

Obama je prethodno, pre dva dana, potpisao ukaz o uvođenju sankcija visokim ruskim zvaničnicima, među kojiima su predsednica gornjeg doma parlamenta Valentina Matvijenko, vicepremijer Dmitrij Rogozin, savetnik ruskog predsednika Sergej Glazjev, pomoćnik predsednika Vladislav Surkov, poslanici Dume Elena Mizulina i Leonid Slucki, senator Andrej Klišas.

Pored toga, Vašington je uveo sankcije predsednicima krimske skupštine i vlade Sergeju Aksjonovu i Vladimiru Konstantinovu, smenjenom ukrajiskom predsedniku Viktoru Janukoviču i lideru pokreta Ukrajinski izbor Viktoru Medvedču
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2014-03-30, 21:48

Nacin postupanja 2 zveri je sve jasniji i nervozniji.

Kao da joj se zuri.

Ovde se takodje otkriva kako zver postupa i zasto je ona zver.

Zver kaze da je njen stav ovakav i da onaj koga zver ima na oku, moze da odluci kako sam hoce.

Ali ako odluci drugacije nego zver, prema njemu ce zver onda postupiti kao zver.

Pogledajte i sami ovaj nacin postupanja druge zveri kako ona perfidno i nasilno ucenjuje.

Vi morate da osudite druge za nasilje, ali da ne primetite i ne osudite da mi vas upravo prisiljavamo i ne postujemo druga prava osim prava sile:


http://vesti.krstarica.com/vesti-dan...a-sama-odluci/


Kirbi: Rusija greši, a Srbija neka sama odluči
Radio-televizija Srbije – 22. mart 2014. 00:36Američki ambasador Majkl Kirbi izjavio je da Srbija treba sama da odluči kako će se postaviti u odnosu prema događajima u Ukrajini ali da je stav njegove zemlje jasan - da je Rusija pogrešila u tom slučaju.

"Naša pozicija je javna i mi osuđujemo to što Rusija radi. I EU je koristila veoma oštru retoriku", rekao je Kirbi u intervjuu za list Politika.

Kirbi je rekao da Srbija može da uradi "ono što Srbija želi da uradi".

"Kada govorimo o tome šta bi Srbija trebalo da uradi, morate se zapitati kako vi sagledavate vašu teritoriju. Razmislite o vašem pogledu na teritorijalni integritet. Da li ste dosledni? Gde su u svemu tome ruske akcije? Da li verujete da je to što je Rusija uzela Kosovo kao primer (za otcepljenje Krima) zgodna analogija? Ili mislite da, možda, nije?", rekao je Kirbi.

On je rekao da Srbija treba da odluči ono što je u njenom interesu i to ne samo kratkoročno, već i na srednji i dugi rok.

"Gde će Srbija završiti? Koji je ekonomski model za Srbiju? Odlučite", rekao je Kirbi.

Kirbi je dodao da Srbija ne mora da izabere ali da treba da odluči šta je u njenom interesu.

"Jasno je šta bih vam ja sugerisao, ali na vama je da odlučite", rekao je Kirbi.
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2014-03-30, 21:48

DALJI POKAZATELJI KO JE 2 ZVER I 10 CAREVA.


KAO STO SU SADA UJEDINJENI OKO OVE STVARI, TAKO CE BITI UJEIDNJENI OKO DAVNJA SILE COVEKU BEZAKONJA, ANTIHRISTU:


http://vesti.krstarica.com/svet/rusi...-oko-ukrajine/

"Rusija se preračunala oko Ukrajine"
Vesti online – pre 3 sata i 46 minuta

Vesti onlin...
Svet je sigurniji i pravedniji kada su Evropa i SAD solidarni! Moskva se "preračunala" kada je mislila da svet neće mariti za njene akcije u Ukrajini i da može da ubaci seme razdora između SAD i Evropske unije, rekao je američki predsednik Barak Obama.

"SAD i Evropa su ujedinjeni" u ukrajinskoj krizi i "Rusija je usamljena", dodao je Obama, koji je u Briselu imao sastanak od više od sata sa predsednicima Evropske komisije i Evropskog saveta Žozeom Manuelom Barozom i Hermanom van Rompejem.

Američki predsednik je rekao da će se izolacija Rusije produbiti ako nastavi sa svojom agresijom u Ukrajini i obećao je da će pojačati sankcije protiv Rusije. On je dodao da je koordinacija između SAD i Evrope o ekonomskim sankcijama prema Rusiji bila odlična. Rekao je i da će ruski energetski sektor biti sledeća meta ekonomskih sankcija SAD i EU ukoliko Rusija nastavi eskalaciju situacije u Ukrajini.

- Kriza u Ukrajini ukazuje na potrebu za Evropu da smisli kako će da diversifikuje svoje izvore energije, rekao je Obama i dodao da je SAD posvećenija nalaženju načina da se ubrza taj proces u Evropi. Kako navodi agencija AP, mnoge evropske zemlje koje se pridružuju SAD u osudi ruskog pripajanja Krima oklevaju da preduzmu ekonomske sankcije jer su energetski zavisne od Rusije.

Obama je izjavio da je u kontekstu ukrajinske krize "zabrinut" zbog smanjenja troškova za odbranu u nekih zemljama članicama NATO.

"Situacuja u Ukrajini nas podseća da sloboda ima cenu", rekao je predsednik SAD.


Poslednji izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:27, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2014-04-02, 23:05

http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/asad-podrzao-politiku-rusije-po-pitanju-krima/

Asad podržao politiku Rusije po pitanju KrimaPolitika – pre 3 sata i 29 minuta


"" style="border: 0px; vertical-align: bottom;">


DAMASK – Sirijski predsednik Bašar al Asad podržao je danas politiku Rusije po pitanju Krima i ocenio da je Moskva time doprinela ponovnom uspostavljanju „multipolarnog sveta”.


„Rusija danas igra važnu ulogu na međunarodnoj sceni tako što jasno doprinosi kreiranju nove mape multipolarnog sveta”, rekao je Asad nakon sastanka sa ruskom delegacijom koja je došla u posetu Damasku, prenela je sirijska agencija SANA.


Delegacija ruskog Carskog pravoslavnog palestinskog društva je sirijskom predsedniku prenela poruku predsednika Vladimira Putina koji od početka sirijskog konflikta pruža političku, vojnu i finansijsku podršku Asadovom režimu.


„Duh poruke je da mi podržavamo i da ćemo nastaviti da podržavamo borbu Sirije protiv spoljnog agresora i terorizma. Osim toga, mi smo zahvalili Asadu na njegovoj poziciji o hemijskom oružju i istakli smo značaj koraka koje preduzima sirijska vlada u cilju pronalaženja političkog rešenja krize”, rekao je Sergej Stepašin, predsednik ove organizacije i bivši ruski premijer za Itar tas-s.


Asad je izrazio podršku ruskim akcijama na Krimu i dodao da Rusija pomaže „ostvarivanju međunarodne pravde u interesu država i ljudi koji veruju u svoj suverenitet i nezavisno odlučivanje”.


Poslednji izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:30, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2014-04-21, 21:20

Mislim da SAD, i EU koja je prati u stopu, baš zbog toga trenutno i razvijaju hladni rat prema Rusiji.

A Rusija bi trebalo da nam bude prirodni partner.
Ruski model je potpuno suprotan američkom.
On je održiv, patriotski, štiti tradiciju i nacionalne vrednosti, odbija mondijalizam koji od trgovine pravi zakon iznad svih ostalih zakona.
Želim svet u kom nacije razgovaraju ravnopravno, a ne onaj u kom će biti potčinjene volji tehnokrata, Vašingtona, Brisela ili Berlina.

Kao sto sam do sada rekao,samo se potvrdjuje.
Eu prati Usru u stopu.
Tako ce je pratiti oko priznavanje i davanje sile prvoj zveri...


http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:488010-Marin-Le-pen-Ne-ulazite-u-evropski-kosmar


Poslednji izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:31, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2014-04-27, 17:35

SVE IDE U PRAVCU KAKO BIBLIJA KAZE.


Da bi bilo moguce sprovesti da niko ne moze da kupi i proda da bi se poklonio prvOj zveri papstvu, potrebno je otkloniti novac.


A na tome se radi na veliko:

http://domagoj-sajter.from.hr/?p=264Novac neće biti problem: novca neće biti…?!
Posted on 18/01/2013

Bezgotovinsko društvo (cashless society)

„Koliko malo znate o vremenu u kojem živite ako mislite da je med slađi od novca u ruci.“
Ovidije (43. pr. Kr. – 17. A. D.) , rimski pjesnik

Prije par tjedana Erste banka uvela je kartice za beskontaktno plaćanje. Prije nje to su u Hrvatskoj već učinile OTP i PBZ, a uskoro će i ostale veće banke. Telekomunikacijske i informatičke tvrtke uvode digitalne novčanike koji se nalaze u mobitelima. BBC, CBS, Financial Times, Time, Wall Street Journal, Wired, te brojni drugi utjecajni mediji, u zadnje vrijeme pišu o neminovnom dolasku bezgotovinskog društva, društva u kojemu gotovi novac – papirne novčanice i kovanice – uopće više neće postojati, već će biti potpuno iskorijenjene te zamijenjene karticama i različitim oblicima elektroničkog, mobilnog i tzv. beskontaktnog plaćanja (posebne kartice, čipovi u mobitelima, i sl.). Većina njih ističe samo pozitivne strane bezgotovinskog društva, a o negativnima ili ne promišljaju, ili ih namjerno prešućuju. Budući da je gotovi novac u uporabi već oko 5000 godina dobro je upoznati se s nekim posljedicama mogućeg ukidanja i nestanka gotovine, kako pozitivnima, tako i negativnima.

Makar što, reći će neki, pa što oni misle – da će bakice na tržnici za pola kile luka provlačiti kartice kroz POS uređaje? Kako će se kupovati stare gramofonske ploče na buvljacima? Amerika pokazuje kako: u državi Louisiani je već dvije godine na snazi zabrana plaćanja gotovim novcem za rabljenu robu, odnosno za robu iz druge ruke. Zabrana gotovine, i gotovo.

Tkogod misli da se bezgotovinsko društvo nalazi negdje u dalekoj budućnosti, grdno griješi. Ono grabi velikim koracima i pomno se sprema za nastup. Tehnički su preduvjeti dobrim dijelom pripremljeni, a posao koji preostaje je dodatno „senzibilizirati“ javnost. Priprema je učinjena: već je zabranjena isplata plaća, mirovina, i drugih prihoda u gotovini. Počinje se zabranjivati uporaba gotovine za plaćanja u velikim iznosima. Najavljuje se uvođenje provizije za podizanje gotovine s bankomata vlastite banke, a to je zapravo porez na korištenje gotovog novca kojima banke žele odvratiti građane od uporabe novčanica. Većina medija ocrnjuje korištenje gotovog novca; predstavlja ga se kao prljav, nazadan, nesiguran i zastario oblik plaćanja kojim se koriste teroristi i kriminalci. Kaže se kako se suvremena tehnologija brzo razvija, i kako se kotač napretka ne može vratiti unazad. No, nije svaka promjena napredak, i nije svaka tehnologizacija odnosa unaprjeđenje tih odnosa. Kada se neki proces učini tehnološki složenijim, to ne mora nužno značiti da je taj proces postao jeftiniji, korisniji, primjenjiviji, i u konačnici bolji za društvo u cjelini...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:37, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2014-10-20, 21:01

Kada je zver besna onda pokazuje da je ona zver iz OtKRivenja koja ce u skoroj buducnosti davati svima sankcije koji se ne budu poklonili prvoj zveri; to jest antihristu:


http://www.pravda.rs/2014/10/18/paznja-vasington-uveo-sankcije-madjarskoj/


ПАЖЊА: Вашингтон увео санкције Мађарској
Share Button
[Pin It]
inShare1

САД – Вашингтон је увео санкције Мађарској, објавила је телевизија „Россиа24″, позивајући се на вашингтонске дипломатске изворе.
viktor orban jt ПАЖЊА: Вашингтон увео санкције Мађарској

Виктор Орбан (фото Јутјуб)

Санкције су уперене против низа државних званичника, привредника и бизнисмена којима је забрањен улаз у САД, а реч је о људима који су блиски премијеру Мађарске, Виктору Орбану.

Листа имена људи који су обухваћени санкцијама ће тек бити објављена, а САД су покренуле и пореске истраге против фирми у САД чији власници су појединци из Мађарске.

   Прочитајте још:

   Рама за ЦНН: Мој брат нема везе са дроном, идем у Београд!

Мађарска штампа пише да је један од највероватнијих разлога то што премијер Орбан ствара чврсте везе са Москвом, а то Вашингтон види као угрожавање интереса САД-а.

Министарство спољних послова Мађарске је званично тражило објашњење од Вашингтона.


Poslednji izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:34, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2015-10-18, 00:22

Sta je glavno oruzje druge zveri?

Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

Glavno oruzje je putem ekonomije ostvarivati svoje ciljeve, kroz ucenu da niko ne moze da kupi  ili proda.

Tako ce korak po korak svet doci do onog dana kada ce se to primeniti zbog religije, to jest verovanja.

Ko se ne pokloni religioznoj licnosti koju ce novi svetski poredak odrediti, to jest papi.

U ovom najnovijem clanku nam se ponovo potvrdjuje ova metoda zveri:


Severna Koreja odbija razgovore o svom nuklearnom programu
17.10.2015 22:20


ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... North_korea_AP120408017032_1445113235.350x197_rss
Foto: Beta
Severna Koreja saopštila je večeras da odbija bilo kakve razgovore sa SAD i Južnom Korejom o svom nuklearnom programu, ocenivši da to „ne dolazi u obzir“ dok Pjongjang i Seul ne potpišu mirovni sporazum.
Američki predsednik Barak Obama izjavio je u petak uveče da su SAD spremne na dijalog sa Severnom Korejom ukoliko ta zemlja odustane od nuklearnog oružja.
„Spremni smo na dijalog sa zemljama s kojima imamo konfliktnu prošlost, ali Kim Džong-un (predsednik Severne Koreje) treba da shvati da nema privrednog razvoja u njegovoj zemlji ako su mu oči i dalje okrenute prema nuklearnom oružju“, rekao je Obama.
Predsednica Južne Koreje Park Geun-hje, koja je boravila u Vašingtonu, izjavila je da bi njena zemlja sarađivala sa severnim susedom ako bi Pjongjang „pokazao istinsku volju“ da odustane od nuklearnog oružja.
Ministarstvo inostranih poslova Severne Koreje navelo je da takvi razgovori „ne dolaze u obzir“ dok su obe Koreje još u ratu.
Korejski rat, vođen od 1950. do 1953, završen je primirjem, a ne i mirovnim sporazumom, što je ostavilo korejsko poluostrvo tehnički i dalje u ratnom stanju.
Severna Koreja je izvela tri nuklearne probe, 2006, 2009. i 2013. godine i zapretila je četvrtom probom uprkos međunarodnim sankcijama.
(Beta)http://www.krstarica.com/vesti/svet/severna-koreja-odbija-razgovore-o-svom-nuklearnom-programu/
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2017-06-21, 08:42

Mole zver da ostane zver.

Ostace.

Sve je ovo samo igra.

https://www.krstarica.com/vesti/svet/ako-se-sad-ne-angazuju-neko-drugi-ce-ih-zameniti/

Jedino sto ce zver reci da prva zver preuzme vodstvo sveta uz podrsku 2 zveri i 10 careva.

Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2017-09-02, 08:09

Jis jedan najnoviji dokaz zadzo se druga zver naziva zverju.
Za zver ne postoje prava.
Ona uzima i rastrze sta hoce.
Ona ima svoja prava i ne postuje nicija.


Tanjug | 01. septembar 2017. 12:47 > 22:03 | Komentara: 5

Lightbulb Sjedinjene Americke Drzave su fasisticka drzava koja ne postuje pravo svojine

Pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov je odluku SAD o zatvaranju konzulata Rusije u San Francisku, i objekata u Vašingtonu i Njujorku, nazvao nelegalnom zaplenom imovine i oduzimanjem prava na korišćenje šest objekata u SAD.

"Amerikanci ponovo oduzimaju imovinu i zatvaraju konzultate. Drugim rečima, Amerikanci su oduzeli šest objekata koji su bili naše vlasništvo. Pet od njih imaju diplomatski imunitet", izjavio je Ušakov, a prenosi ruska agencija Tas s.

"Kancelarija naše trgovinske misije u Njujorku, koju smo zakupili, još je jedna od zaplenjenih objekata. Sve u svemu, uzeli su nam šest objekata, od kojih je pet u našem vlasništvu, a jedno smo iznajmili. To je nelegalna zaplena imovine", izjavio je on.

Ušakov je dodao i da Amerikanci ne samo da oduzimaju imovinu, već i ugrožavaju delovanje ruske ambasade i diplomatskih predstavništava.

"Razmotrićemo odgovor", zaključio je Ušakov.

http://www.novosti.rs/vesti/planeta....vile-ultimatum

U demokratski uredjenim drzavama pravo svojine je neotudjivo pravo. U poslednjoj seriji neprijateljskih poteza SAD uperenih prema Rusiji , SAD je izvrsila zaplenu privatne imovine Ruske Federacije tj 6 zgrada i jos jednog drugog veceg broja objekata koji su sluzili ruskim diplomatama kao mesta za odmor.

To jasno dokazuje da SAD nije demokratski uredjena zemlja vec fasisticka diktatura u kojoj se ne postuje jedno od elementarnih ljudskih i drzavnih prava u demokratski uredjenim drustvima - neotudjivo pravo svojine.

Zato svi koji volimo demokratiju i slobodu moramo osuditi ovu fasisticku drzavu koja ne postuje elementarne ljudske slobode i terorise citav svet.

Setimo se jos da su skoro odrzane i fasisticke demonstracije u Sarlotsvilu koje su podrzane od samog americkog predsednika Trampa.

Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2018-12-04, 11:12

Ko je izmislio metodu da se ne moze kupiti ni profati?

2 zver.

To i drugi vide.

Haradinaj o „narednoj meri Kosova“
https://www.krstarica.com/vesti/politika/haradinaj-o-narednoj-meri-kosova/

Haradinaj je rekao da uvođenje takse nije mera koju je izmislilo Kosovo i da su mere Prištine „najnormalnija moguća stvar“.Taksu kao instrument koristio je predsednik SAD Donald Tramp. To je poznat instrument, koristi se u mnogo država sveta. To je instrument koji nismo otkrili mi“, kazao je Haradinaj za prištinsku televiziju Klan Kosova
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik 2019-04-12, 14:01

Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2479
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu