BIBLIJA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zli duh Božiji muči Cara Saula. Kako da razumijemo to? 1 sam 16 Glava

Ići dole

Zli duh Božiji muči Cara Saula. Kako da razumijemo to?  1 sam 16 Glava Empty Zli duh Božiji muči Cara Saula. Kako da razumijemo to? 1 sam 16 Glava

Počalji od Glasnik 2015-01-21, 22:11

12.10.2014.
Pitanje.
Prva Samuilovo 16. glava: Zli duh Božiji muči Cara Saula. Kako da razumijemo to?

12.10.2014.
Odgovor.
Pozdrav.
Na Hebrejskom to znaci da je Bog dozvolio zlom duhu ne poslao zlog duga da muci Saula. Jer je Saul dao prava zlom duhu koja demoni koriste i zahtevaju.

Demoni zahtevaju svoja prava. Volja nas lljudi daje pravo Bogu na nas ili demonima.

Kada je Mihailo dosao da vaskrsne Mojsija, sotona se bunio. Kako je to mogao? Pa zna da je plata za greh smrt. Vecna smrt. I na osnovu tog prava je zahtevao da Mojsije dalje ostane u grobu. Zato se prepirao sa Mihailom.

Znaci, nije zli duh Bozji duh. Rec je o tome da je Bog dozvolio zlom duhu. Ne namerno. Vec na osnovu Saulovih gresaka, zli duh polaze svoje pravo da utice na Saula i Bog dozvoljava jer ovaj ima pravo na to. To pravo mu mi dajemo u ruke kada cinimo neki greh. On se onda poziva i kaze: eto vidis Boze. On se odlucio za mene jer je izabrao greh. Zada Bog ne moze da mu ospori to pravo jer je to nasa volja. Inace mu ne bi bilo dozvoljeno.
Naravno da demoni nemaju potpuno pravo nad ljudima pa i tada kada im ljudi bilo znajuci ili ne, daju to pravo.
Sve dok borba sa grehom traje, demoni imaju svoja prava, ali koja se mere na osnovu nasih odluka i na osnovu nasih dela.
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2538
Datum upisa : 17.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu