KO SU DVA PROROKA IZ OTKRIVENJA JOVANOVOG, IVANOVOG?
Strana 1 od 1
Oni su i 2 masline i 2 ziska.
Pa neka nam sama Biblija kaze ko su ta dva proroka, to jest te 2 masline i 2 ziska, svetla
:
Off 11:3 I daću dvojici svojih svedoka, i proricaće hiljadu i dvesta i šezdeset dana obučeni u vreće.
Off 11:4 Ovi su dve masline i dva žiška što stoje pred Gospodarem zemaljskim.
Sach 4:1 Potom vrati se andjeo koji mi govoraše, i probudi me kao čoveka koji se budi oda sna.
Sach 4:2 I reče mi: Šta vidiš? A ja rekoh: Vidim, eto, svećnjak sav od zlata, i gore na njemu čaša, i sedam žižaka njegovih na njemu, i sedam levaka za sedam žižaka što su gore na njemu,
Sach 4:3 I dve masline uza nj, jedna s desne strane čaši a jedna s leve.
Sach 4:4 I progovorih andjelu koji govoraše sa mnom, i rekoh: Šta je to, gospodaru moj?
Sach 4:5 A andjeo koji govoraše sa mnom odgovori i reče mi: Zar ne znaš šta je to? I rekoh: Ne, gospodaru moj.
Sach 4:6 A on odgovori i reče mi govoreći: To je reč Gospodnja Zorovavelju: ne silom ni krepošću nego Duhom mojim, veli Gospod nad vojskama.
To je Boizja rec. Stari i Novi zuavet.
I njegov zakon.
OTRKIVENJE GORE KAZE DA SU TO TAKODJE I 2 ZISKA DVA SVETLA
Ps 119:105 Reč je Tvoja žižak nozi mojoj, i videlo stazi mojoj.
Bozja rec, Sveto pismo je svetlo ljudima...
Sada se postavlja pitanje, kako knjiga moze da leti, kako knjiga moze da bude ubijena, kako knjiga moze da kazni?
Kako moze da bude ubijena?
Papa je izdao dekret u 14 veku da svako ko cita i poseduje bibliju moze da bude ubijen.
Tek papa ub 19 veku je skinuo taj dekret.
Ovaj papa je skinuo taj dekret:
https://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Pius_XII_and_the_German_Resistance#/media/File:His_Holiness_Pope_Pius_XII.png
Tako su se podizale razne grupe i pokreti, koji su Bibliju tajno nosili od mesta do mesta nudeci je ljudima u djakovima.
Valdenzani, Husiti, i mnogi drugi.
Papastvo je pobilo zvog toga oko 100 miliona ljudi kroz celi mraci srednji vek.
Valdenzani su nosili bibliju ili prepisane delove biblije u svojim djakvima nudeci je ljudima tajno, u djakovima kojima su nosili robu od mesta do mesta, koju su prodavali da bi preziveli.
Jer su im sve bili oduzeli, kuce imanja itd.
To nje trajalo 1250m god,
Posle pada Papstva, Francuska revolucija je proglasila na primer zabranu biblije oko 3,5 god.
pa je nastao veliki nemoral u Evropi, pa su je vratili i od tada su nikla biblijska drustva kao pecurke posle kise.
Oni su i 2 masline i 2 ziska.
Pa neka nam sama Biblija kaze ko su ta dva proroka, to jest te 2 masline i 2 ziska, svetla
:
Off 11:3 I daću dvojici svojih svedoka, i proricaće hiljadu i dvesta i šezdeset dana obučeni u vreće.
Off 11:4 Ovi su dve masline i dva žiška što stoje pred Gospodarem zemaljskim.
Sach 4:1 Potom vrati se andjeo koji mi govoraše, i probudi me kao čoveka koji se budi oda sna.
Sach 4:2 I reče mi: Šta vidiš? A ja rekoh: Vidim, eto, svećnjak sav od zlata, i gore na njemu čaša, i sedam žižaka njegovih na njemu, i sedam levaka za sedam žižaka što su gore na njemu,
Sach 4:3 I dve masline uza nj, jedna s desne strane čaši a jedna s leve.
Sach 4:4 I progovorih andjelu koji govoraše sa mnom, i rekoh: Šta je to, gospodaru moj?
Sach 4:5 A andjeo koji govoraše sa mnom odgovori i reče mi: Zar ne znaš šta je to? I rekoh: Ne, gospodaru moj.
Sach 4:6 A on odgovori i reče mi govoreći: To je reč Gospodnja Zorovavelju: ne silom ni krepošću nego Duhom mojim, veli Gospod nad vojskama.
To je Boizja rec. Stari i Novi zuavet.
I njegov zakon.
OTRKIVENJE GORE KAZE DA SU TO TAKODJE I 2 ZISKA DVA SVETLA
Ps 119:105 Reč je Tvoja žižak nozi mojoj, i videlo stazi mojoj.
Bozja rec, Sveto pismo je svetlo ljudima...
Sada se postavlja pitanje, kako knjiga moze da leti, kako knjiga moze da bude ubijena, kako knjiga moze da kazni?
Zaharija 5,1 | Potom opet podigoh oči svoje i vidjeh, a to knjiga lećaše. |
Zaharija 5,2 | I on mi reče: šta vidiš? A ja rekoh: vidim knjigu gdje leti, dužina joj dvadeset lakata a širina deset lakata. |
Zaharija 5,3 | Tada mi reče: to je prokletstvo koje izađe na svu zemlju, jer svaki koji krade istrijebiće se po njoj s jedne strane, i koji se god kune krivo istrijebiće se po njoj s druge strane. |
Zaharija 5,4 | Ja ću je pustiti, govori Gospod nad vojskama, te će doći na kuću lupežu i na kuću onome koji se kune mojim imenom krivo, i stajaće mu usred kuće i satrće je, i drvlje joj i kamenje. |
Papa je izdao dekret u 14 veku da svako ko cita i poseduje bibliju moze da bude ubijen.
Tek papa ub 19 veku je skinuo taj dekret.
Ovaj papa je skinuo taj dekret:
https://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Pius_XII_and_the_German_Resistance#/media/File:His_Holiness_Pope_Pius_XII.png
Tako su se podizale razne grupe i pokreti, koji su Bibliju tajno nosili od mesta do mesta nudeci je ljudima u djakovima.
Valdenzani, Husiti, i mnogi drugi.
Papastvo je pobilo zvog toga oko 100 miliona ljudi kroz celi mraci srednji vek.
Valdenzani su nosili bibliju ili prepisane delove biblije u svojim djakvima nudeci je ljudima tajno, u djakovima kojima su nosili robu od mesta do mesta, koju su prodavali da bi preziveli.
Jer su im sve bili oduzeli, kuce imanja itd.
To nje trajalo 1250m god,
Posle pada Papstva, Francuska revolucija je proglasila na primer zabranu biblije oko 3,5 god.
pa je nastao veliki nemoral u Evropi, pa su je vratili i od tada su nikla biblijska drustva kao pecurke posle kise.
Glasnik- Broj poruka : 2538
Datum upisa : 17.11.2013
Similar topics
» Sedam pecata iz Otkrivenja Jovanovog 6-8
» Sedam truba iz Otkrivenja Jovanovog - Otkrivenje 8 do 11.
» Sta je to Svedocanstvo Isusovo - duh prorostva iz Otkrivenja Jovanovog?
» 4... Pararele o sudu u knjizi proroka Danila 7 i 8 glave
» 144000 Spasenih iz Otrkivenja Jovanovog !
» Sedam truba iz Otkrivenja Jovanovog - Otkrivenje 8 do 11.
» Sta je to Svedocanstvo Isusovo - duh prorostva iz Otkrivenja Jovanovog?
» 4... Pararele o sudu u knjizi proroka Danila 7 i 8 glave
» 144000 Spasenih iz Otrkivenja Jovanovog !
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|