ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:40

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Edit_small.png.pagespeed.ce.tmn1IY_td7

APOSTOL JOVAN U 13 GLAVI OTRKIVENJA OPISUJE VIZIJU O DVE ZVERI KOJU JE DOBIO.

U uzim krugovima hriscana je vec odavno pozanto ko su te dve zveri.


Neke stvari su napisane kada se dogode, da ih prepoznamo da je to ono o cemu je vec unapred pisano.

Ovih dana je vise nego jasno ko je druga zver o kojoj govri Jovan u Otkrivenju.

Ko je druga zver iz otrkvienja Jovanovog?

To je vazno znati da vidimo ko je druga zver, da bi znalii unapred sta sledi u skroj buducnosti.

DA NE BISMO NIKOGA UGROZILI , , UZECEMO VEC POZNATA IZMISLENJA IMENA KADA GOVORIMO O AKTERIMA, JER KAKO VISE NIJE TAJNA, SVE BIVA KONTROLISANO KO STA PISE CITA ILI GOVORI OD STRANE VELIKOG BRATA I NJEGOVIH SLUGU.

Mnogi su se smejali onima koji su upozoravali na zavere koje postoje, a ovo nije jedina...


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:32, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:40

Otrkivenje 13:11 I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.

Druga zver prvo izgleda kao jagnje, bezazlena.

Dala je ljudima na pocetku velika prava, slobodu govora i mislenja i veroispoversti kao niko do danas.

Zato imamo da su mnoge danasnje vere mogle da se tamo razviju.

ALI TA ZVER GOVORI KAO AZDAJA  KAKO SVE VISE IZLAZI IZ ZEMLJE?

Ta zver je nastala izasla iz jedne nove zemlje koja je nekada davno bila otkrivena, u kojoj su mnogi pobeglli jer su bili progonjeni zbog svoje vere, mislenja i slobode govora.


Off 12:15 I ispusti zmija za ženom iz usta svojih vodu kao reku, da je utopi u reci.
Off 12:16 I pomože zemlja ženi, i otvori zemlja usta svoja, i proždre reku koju ispusti zmija iz usta svojih.


Pobegli su tamo od progonstva zmije i zmija nije mogla vise da ih progoni...A ZNAMO KO JE PROGONIO U MRACNOM SRDENJEM VEKU.

Naravno da su tamo otisli i oni drugi za njima koji imaju druge ciljeve, ali nije sada rec o njima...

Ta zver koja je ispocetka bila kao jagnje sa dva roga, koja je nekada dala utociste i sva prava veroispovesti, slobodu mislenja i gvora, sada sama postaje mesto jagnjeta  zver i PROGONITELJ.


ZASTO ZVER?

Zver je ona koje se svi boje ili uzmicu, beze, sklanjaju se, popustaju, brutalna je i nemilostiva.

Na primer, retko koji pas ce se suprostaviti vuku.

POGLEDAJTE ZADNJE DOGADJAJE SA SNOKIJEM KOGA PROGONI OVA ZVER I KOLIKO SE NJIH USUDJUJE I USUDILO DA SE SUPROSTAVI TOJ ZVERI?

ZVER VRSI PRITISAK NA SVAKOGA I STAVLJA SE IZVAN SVIH ZAKONA KOJA POSTOJE NA OVOJ ZEMLJI.Pa sama velika Rusija se dvoumi i koleba i drzi Snokija tamo na aerodromu i ceka kako da se izvuce iz te situacije...

A ko zna sta bi bilo da je Snoki uspeo da ode u neku od 3,4 zemalja koje su htele da ga prime, sta bi VELIKI UJKA tek tamo ucinio?

Da li bi uopste Snoki uspeo da ode, pa je i  sam to shvatio i pristao da ostane tu gde je?

Ako hoce da prime Snokija tu gde je sada, mora da zalepi usta???

Na zalost, i tu vidimo da ni njima (RUSIMA) nije lako sa velikom zveri ujkom...


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:35, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:40

A OVO DOLE NA LINKU SU OSNOVE NA OSNOVU KOJIH MOZEMO DA PREPOZNAMO DRUGU ZVER IZ OTRKIVENJA, NE UZIMJAUCI U OBZIR RANIJE DOGADJAJE A POGOTOVO AKO IH POVEZEMO SA OVIM SVEZIM I JASNNIM DOGADJAJIMA.

OVAJ SVEZI DOGADJAJ SA SNOKIJEM, JE NACISTO RAZOTRKIO DRUGU ZVER, ONA JE MORALA DA IZADJE IZ SVOG SKROVISTA I POKAZE SE U PRAVOM SVETLU.

Do sada smo to sve takodje pepoznavali, ali se zver uvek krila iza necega i nekog izgovora i smislenje price.

Sada je nastupila otvoreno.


Ova zver ne preze od nikakvih ljudskih prava, zakona i bilo cega.

Ona je poslala jasnu poruku da je ona iznad svega i svakoga i da svi moraju da slusaju zver sta im ona kaze, i da joj se poklone u smislu lojanosti i poslusnosti
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://vesti.krstarica.com/vesti-dan...udske-sudbine/


Snouden: Imao sam moć koja menja ljudske sudbine
Tanjug – 13. juli 2013. 08:00

MOSKVA - Odbegli bivši saradnik američke Centralne obaveštajne agencije Edvard Snouden koji se u petak sastao sa predstavnicima organizacija za zaštitu ljudskih prava na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, izjavio je da je pre mesec dana imao moć da prati svačiju komunikaciju, u svako doba dana i noći i da je to moć koja menja ljudske sudbine.

"To je takode i ozbiljno kršenje zakona: 4. i 5. amandman ustava moje zemlje, 12. clan Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima i brojni statuti i ugovori zabranjuju takve sisteme masovnog nadgledanja", rekao je Snouden u saopštenju koje je dostavio aktivistima, a koje je u celini preneo "Vikiliks".

"Dok su američkim Ustavom ovakvi programi označeni kao ilegalni, moja Vlada smatra da tajne sudske presude, koje nisu dostupne široj javnosti, na neki nacin legitimizuju nezakonite poslove", rekao je Snouden u izjavi koju je predao aktivistima za ljudska prava s kojima je razgovarao 45 minuta.

Snouden je naveo da veruje u princip deklarisan u Nirnbergu 1945. godine a to je da "pojedinci imaju internacionalne dužnosti koje prekoracuju nacionalne obaveze poslušnosti. Prema tome, pojedinci imaju obavezu da krše i domace zakone, da bi sprecili pojavu zlocina protiv mira i covecnosti".

Shodno tome, nastavio je on, uradio sam ono što sam mislio da je ispravno i zapoceo kampanju da ispravim ono što je pogrešno. Nije mi cilj bio da se obogatim, kao što nisam tražio da prodam americke tajne. Nisam "šurovao" ni sa jednom stranom Vladom da bih zaštitio sebe. Umesto toga sam izneo javnosti šta sam znao, da bismo svi mogli javno da raspravljamo o onome što utice na sve nas, i tražio sam svetsku pravdu".

Prema njegovim rečima, ta moralna odluka da se izade u javnost sa podacima o masovnoj špijunaži je svakako koštala, ali je bila ispravna, i ne žalim ni za cim.

Od tada su, kaže Snouden u poruci, Vlada i obaveštajne službe Sjedinjenih Americkih Država pokušale su od njega da naprave primer kojim ce upozoriti sve ostale koji bi mogli da progovore.
"Ja sam zbog toga ostao bez državljanstva i progonjen sam zbog čina politickog izražavanja. Americka vlada me je stavila na listu zabrane letenja. To je podrazumevalo da me Hong Kong stavi van okvira svog zakona, što je direktno kršenje medunarodnog zakona o azilantima," rekao je on.

"Zemlje koji bi stale iza mene i iza prava azilanata koje garantuju Ujedinjene nacije, suocile bi se sa sankcijama. Vlada je cak preduzela i korak bez presedana i prizemljila avion predsednika Latinske Amerike u potrazi za politickim azilantom. Ove opasne eskalacije, osim što predstavljaju pretnju dostojanstvu Latinske Amerike, ugrožavaju i osnovna prava svakog coveka, pa i nacije, da živi slobodno, bez progona, i da traži i da dobije azil", naveo je Snouden.

Ipak, zemlje širom sveta ponudile su mi podršku i azil, dodao je Snouden, navodeći da su to učinle Rusija, Venecuela, Bolivija, Nikaragva i Ekvador, kojima, kako je dodao, izražava zahvalnost i poštovanje.

Dobijanjem azila od venecuelanskog predsednika Madura, moj status azilanta je sada formalan, i ni jedna država nema osnova da ograniči ili ometa moje pravo da taj azil koristim, ali neke vlade u Zapadnoj Evropi i Severnoj Americi su demonstrirale spremnost da budu iznad zakona i da mi to onemoguće", kaže se dalje u njegovom saopštenju.
"Ova spremnost moćnih država da igraju iznad zakona predstavlja pretnju za sve nas, i ne sme im se dozvoliti da u tome uspeju", rekao je Snouden i zamolio za pomoć pri "upućivanju zahteva za garancije za sigurnim prolaskom kroz odgovarajuće zemlje, napominjući da se ujedno nada i pozitivnom ishodu zahteva za azil koji će uputiti Rusiji.

Foto AP/Human Rights Watch, Tanya Lokshina
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:38, izmenio ukupno 3 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:41

ZVER SE IGRA BOGOVA:

Njena poruka je vise nego jasna, mi smo bog na zemlji...

MOSKVA - Odbegli bivši saradnik američke Centralne obaveštajne agencije Edvard Snouden koji se u petak sastao sa predstavnicima organizacija za zaštitu ljudskih prava na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, izjavio je da je pre mesec dana imao moć da prati svačiju komunikaciju, u svako doba dana i noći i da je to moć koja menja ljudske sudbine.


ZVER KRSI SVA MOGUCA LJUDSKA PRAVA I ZAKONE KOJA STITE BILO KOJEG COVEKA NA ZEMLJI I STVALJA SE IZNAD SVEGA TOGA:


"To je takode i ozbiljno kršenje zakona: 4. i 5. amandman ustava moje zemlje, 12. clan Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima i brojni statuti i ugovori zabranjuju takve sisteme masovnog nadgledanja", rekao je Snouden u saopštenju koje je dostavio aktivistima, a koje je u celini preneo "Vikiliks".
---------------------------------------------------------------------------
Snouden je naveo da veruje u princip deklarisan u Nirnbergu 1945. godine a to je da "pojedinci imaju internacionalne dužnosti koje prekoracuju nacionalne obaveze poslušnosti. Prema tome, pojedinci imaju obavezu da krše i domace zakone, da bi sprecili pojavu zlocina protiv mira i covecnosti".

ZVER KRSI I SVOJA PRAVA I ZAKONE:


"Dok su američkim Ustavom ovakvi programi označeni kao ilegalni, moja Vlada smatra da tajne sudske presude, koje nisu dostupne široj javnosti, na neki nacin legitimizuju nezakonite poslove", rekao je Snouden u izjavi koju je predao aktivistima za ljudska prava s kojima je razgovarao 45 minuta.

ZVER JE SEBE STAVILA IZNAD SVAKE PRAVDE:


PRAVDU ODREDJUJE ZVER NA OVOM SVETU I NIKO VISE DRUGI

i tražio sam svetsku pravdu".


Shodno tome, nastavio je on, uradio sam ono što sam mislio da je ispravno i zapoceo kampanju da ispravim ono što je pogrešno. Nije mi cilj bio da se obogatim, kao što nisam tražio da prodam americke tajne. Nisam "šurovao" ni sa jednom stranom Vladom da bih zaštitio sebe. Umesto toga sam izneo javnosti šta sam znao, da bismo svi mogli javno da raspravljamo o onome što utice na sve nas, i tražio sam svetsku pravdu"

KOLIKO NJIH JE SMELO DA MU PONUDI TU PRAVDU???


ZASTO TOLIKO MALO?


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:39, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:41

SVI SE BOJE ZVERI ONA SLOBODNO KRSI SVA PRAVILA I ZAKONE I PROGONI SVAKOGA, OD DRZVE DO POJEDINCA KO ZELI DA  OSPORI NJENA PRAVILA:[/B]

Zver progoni i spremna je i da ubije i unisti svakoga ko joj se suprostavi, i ona se vise ne krije da javno to sada pokaze bez da se krije iza cega.Od tada  kaže Snouden u poruci, Vlada i obaveštajne službe Sjedinjenih Americkih Država pokušale su od njega da naprave primer kojim ce upozoriti sve ostale koji bi mogli da progovore.
"Ja sam zbog toga ostao bez državljanstva i progonjen sam zbog čina politickog izražavanja. Americka vlada me je stavila na listu zabrane letenja. To je podrazumevalo da me Hong Kong stavi van okvira svog zakona, što je direktno kršenje medunarodnog zakona o azilantima," rekao je on.

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Xavatar266961_41.gif.pagespeed.ic.JHq07fF44z


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:40, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:41

NIKO NE SME DA SE PROTIVI ZVERI, NI JEDNA DRZAVA A KAMOLI JEDAN COVEK

Veliki brat predstavljaju pretnju dostojanstvu Latinske Amerike.

"Zemlje koji bi stale iza mene i iza prava azilanata koje garantuju Ujedinjene nacije, suocile bi se sa sankcijama. Vlada je cak preduzela i korak bez presedana i prizemljila avion predsednika Latinske Amerike u potrazi za politickim azilantom. Ove opasne eskalacije, ugrožavaju i osnovna prava svakog coveka, pa i nacije, da živi slobodno, bez progona, i da traži i da dobije azil", naveo je Snouden.


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:42, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:42

OD CITAVOG SVETA OSTALA JE SAMO SACICA KOJA SE NE BOJI SKROZ ZVERI


Ipak, zemlje širom sveta ponudile su mi podršku i azil, dodao je Snouden, navodeći da su to učinle Rusija, Venecuela, Bolivija, Nikaragva i Ekvador, kojima, kako je dodao, izražava zahvalnost i poštovanje.

http://vesti.krstarica.com/vesti-dan...udske-sudbine/

Za ovakve zver vec ima mnostvo usavrsneih metoda pocev od Embarga, ucenjivanja, pretnji i ubijanja pa nadalje...

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Xavatar266961_41.gif.pagespeed.ic.JHq07fF44z


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:43, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:42

ZVER PRISILJAVA DRUGE ZEMLJE DA KRSE OSNOVNA PRAVA COVEKA KOJA SU SAMI USTANOVILI I POTPISLI I DA BUDU IZNAD ZAKONA

Dobijanjem azila od venecuelanskog predsednika Madura, moj status azilanta je sada formalan, i ni jedna država nema osnova da ograniči ili ometa moje pravo da taj azil koristim, ali neke vlade u Zapadnoj Evropi i Severnoj Americi su demonstrirale spremnost da budu iznad zakona i da mi to onemoguće", kaže se dalje u njegovom saopštenju.
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:42

SNOKIJEVA PORUKA SVIMA NAMA:

"Ova spremnost moćnih država da igraju iznad zakona predstavlja pretnju za sve nas, i ne sme im se dozvoliti da u tome uspeju", rekao je Snouden i zamolio za pomoć pri "upućivanju zahteva za garancije za sigurnim prolaskom kroz odgovarajuće zemlje, napominjući da se ujedno nada i pozitivnom ishodu zahteva za azil koji će uputiti Rusiji.


http://vesti.krstarica.com/vesti-dan...udske-sudbine/


Poslednji izmenio Glasnik dana 2014-03-11, 08:43, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:43

U RELIGIOZNOM I VERSKOM SMISLU

KAO STO JE OVA ZVER DANAS JAVNO I NE VISE IZA KULISA UCINILA SVE OVO.

Tako ce uciniti da se svi poklone i budu psloslusni PRVOJ ZVERI KOJA JE RELIGOZNA SILA:

Off 13:11 I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.
Off 13:12 I svu vlast prve zveri činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zveri kojoj se isceli rana smrtna
Off 13:13 I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.
Off 13:14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zveri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zveri koja imade ranu smrtnu i osta živa.
Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.
Off 13:18 Ovde je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zveri: jer je broj čovekov i broj njen šest stotina i šezdeset i šest.


Poslednji izmenio Glasnik dana 2014-03-11, 08:44, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:43

NACINOM NA KOJI JE ZVER POSTUPILA OVIH DANA, POSLATA JE SVETU, ZEMLJAMA, GRUPAMA, INDIREKTNA PORUKA:


Niste valdja ludi da postujete ikakva pravila ili zakone bilo gde se nalazite?

Iz toga mozemo u buducnosti da ocekujemo vece zloupotrbljavanja ljudi i zakona, i veci kriminal.


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:44, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:43

U Bibliji imamo Danilovo prorocanstvo.

I to prorocanstvo nam takodje pokazuje da su zveri iz oktrivenja drzvane vlasti ili drzave, drzavna sila.

Dan 7:3 I četiri velike zveri izidjoše iz mora, svaka drugačija.


Dan 7:5 Potom, gle, druga zver beše kao medved, i stade s jedne strane, i imaše tri rebra u ustima medju zubima svojim, i govoraše joj se: Ustani, jedi mnogo mesa.

Dan 7:6 Potom videh, i gle, druga, kao ris, imaše na ledjima četiri krila kao ptica, i četiri glave imaše zver, i dade joj se vlast.

Dan 7:7 Potom videh u utvarama noćnim, i gle, četvrta zver, koje se trebaše bojati, strašna i vrlo jaka, i imaše velike zube gvozdene, jedjaše i satiraše, i gažaše nogama ostatak, i razlikovaše se od svih zveri predjašnjih, i imaše deset rogova.Danilo objasnjva dolazak 4 casrtva pocev sa Vavilonksim koje je postojalo u njegovo vreme, i naziva te drzavne ili svetske vlasti toga vremena i posle njega, takodje ZVERI.


Poslednji izmenio Glasnik dana 2014-03-11, 08:46, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:43

EVO NEKA NAM KAZE ON  KO JE DRUGA ZVER I IMA KONTROLU NAD CELIM SVETOM VEC SADA:

Путин је оптужио Вашингтон да спречава одбеглог бившег агента да напусти Русију у коју је стигао 23. јуна из Хонг Конга, преносе агенције.

"Он је дошао на нашу територију непозван. САД је заплашио све друге земље, нико неће да га прими, што значи да су га је Америка, у суштини, сама заробила на нашој територији", рекао је Путин
.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/st...%98%D0%B8.html


Бивши сарадник НСА Едвард Сноуден отићи ће из Русије чим буде могао, рекао Владимир Путин. САД заплашио све друге земље, па нико неће да га прими, што значи да га је Америка суштини, заробила на нашој територији, оценио Путин.

Председник Русије Владимир Путин рекао је да ће бивши амерички обавештајац Едвард Сноуден, који се већ три недеље налази на московском аеродрому, отићи из Русије чим буде могао.

Путин је оптужио Вашингтон да спречава одбеглог бившег агента да напусти Русију у коју је стигао 23. јуна из Хонг Конга, преносе агенције.

"Он је дошао на нашу територију непозван. САД је заплашио све друге земље, нико неће да га прими, што значи да су га је Америка, у суштини, сама заробила на нашој територији", рекао је Путин.

Руски председник је, такође, рекао да је уочио знаке да Сноуден размишља да прекине "политичку активност" усмерену против САД.

У међувремену, председник Спољњополитичког одбора Думе Алексеј Пушков је истакао је да САД никада неће дозволити да Сноудену буде уручена Нобелова награда, након што га је професор социологије на шведском универзитету Умео, Стефан Свалфорс, предложио за Нобелову награду за мир, преноси Итар-Тасс.

У писму које је послао норвешком Комитету за доделу Нобелове награде, а које је објављено у шведском листу Вестерботенс Курирен, професор каже да је предложио Сноудена због "јуначког покушаја, а уз огромну личну жртву, да расветли опсежно шпијунирање преко компјутерске мреже коју спроводи америчка Национална безбедносна агенција.

Сноуден је почетком јуна обелоданио тајни налог суда којим су специјалне службе САД добиле приступ свим позивима највећег америчког мобилног оператера "Верајзон".

Објавио је и податке о супертајном програму свог бившег послодавца, НСА "Призма", који омогућава праћење електронске комуникације на највећим интернет сајтовима.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:48, izmenio ukupno 3 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:44

Snoki se boji za svoj zivot:

Boji se da će biti mučen ili osuđen na smrtnu kaznu"

U zahtjevu Snowden je napisao da traži azil jer strahuje za svoj život. - Traži ga američka vlada, to je napisao i ja prenosim, te da se boji za svoj život, sigurnost, da će biti mučen ili dobiti smrtnu kaznu - otkrio je Kučerena te dodao kako je Snowden ispunio zahtjev jučer, a danas ga je predao službeniku.

Objasnio je da je Snowden u vrlo teškoj situaciji i da ne razumije ruski pravni sustav te mu je zbog toga trebalo tako dugo da ispuni zahtjev. Zviždač još nije odlučio hoće li se preseliti u neku "treću zemlju", ukoliko dobije privremeni azil u Rusiji. - U razgovoru sa mnom nije spomenuo da će se preseliti u drugu državu, ako dobije azil. Čini se da je donio konačnu odluku - kazao je odvjetnik.

http://www.vecernji.hr/vijesti/snowd...-clanak-585210

Kako ce druga Zver iz Otrkivenja Jovanovog to primeniti da podrzi prvu zver, Antihrista:

Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.


Danas na Snokiju, sutra na sve one koji ne budu hteli da prihvate antihrista...


Poslednji izmenio Glasnik dana 2014-03-11, 08:51, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:44

Jutros11.03.2014 slusam vesti pa kaze.

Zver vrsi pritisak na Rusiju da ne prime Snokija

Vec da ga odma izruce Zveri, ako nece Rusi da pokvare odnose sa Zveri.

Zver kaze da njihov odnos i dobrobit Rusije sada lezi u Ruskim rukama.

-pa ako prime Snojkija, oni su krivi...

Ocigledne indirektne pretnje i ucenjivanja.

Zver ne bira metode i to je odlika Zveri.

U Zverinoj jazbini ce mu biti omoguceno pravedno sudjenje rekla je zver?

Zver zaista misli da su ljudi glupi da u to poveruju?

SAMO NIKO NE KAZE KO CE DA ORGANIZUJE PRAVEDNO SUDJENJE ZA SAMU ZVER  ZATO STO  JE  SPIJUNAZOM KRSILA   SVE  SVETSKE ZAKONE LJUDSKIH PRAVA  I UCENE I PRETNJE KOJE VRSI???

Zver rezi a svi uvukli svoje glave u rupe i cute???


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2014-03-11, 10:59, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:44

MESTO DA UVEDU SANKCIJE ZLOCNOICIMA, ZLOCINCI PRETE DA CE ONI UVESTI SANKCIJE???

Druga zver iz Otrkivenja nikako da se smiri, sve je vise besnija i razdrazenija.

Situacija ju teraISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Arrow-10x10 da sve vise i vise otvoreno pokaze svoje pravo lice.

http://vesti.krstarica.com/vesti-dan...zbog-snoudena/

SAD prete sankcijama zbog Snoudena


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:51, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:45

SAD prete sankcijama zbog Snoudena

Komitet za budžetska pitanja američkog Kongesa usvojio je amandman na budžet za međunarodnu pomoć koju daju SAD i najavio uvođenje sankcija svim zemljama koje bi ponudile azil beguncu Edvardu Snoudenu.

Predlog je potekao od republikanskog senatora Lindzija Grahama i njime se Stejt department obavezuje da zajedno sa zakonodavcima pripremi mere za one zemlje koje bi pomogle Snoudenu da izbegne ekstradiciju u Ameriku.

"Ne znam da li će on ostati zauvek u Rusiji i gde će da ode, ali znam da bi bilo pravedno da bude vraćen u SAD i da se suoči sa pravdom", rekao je senator Graham.

Ruske vlasti su juče najavile da će Snoudenu uskoro biti izdata dokumenta sa kojima će moći da napusti tranzit moskovskog aerodroma i da uđe na teritoriju Ruske federacije.

Prethodno su Nikaragva, Bolivija i Venecuela saopštile da će Snoudenu dati politički azil. Bela kuća je oštro osudila sve te najave, pa je juče državni sekretar Džon Keri telefon razgovarao sa svojim ruskim kolegom Sergejom Lavrovom.

U slučaju da situacija oko Snoudena ne bude rešena, pominje se i mogućnost da se otkaže poseta predsednika SAD Baraka Obame Rusiji, koja je zakazana za početak septembra i Samitu G20.


Poslednji izmenio Glasnik dana 2014-03-11, 08:59, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:45

O kojoj pravdi to zver govori?

ali znam da bi bilo pravedno da bude vraćen u SAD i da se suoči sa pravdom"


Poslednji izmenio Glasnik dana 2014-03-11, 09:00, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:45

POGLEDAJTE KOJE SU GLAVNE METODE DRUGE ZVERI IZ OTRKIVENJA DA OSTVAARI SVOJE CILJEVE:


Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.


A DANAS VIDIMO KO JE TA ZVER I DA JE APOSTOL JOVAN VIDEOISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Arrow-10x10 OVU DRZAVU U VIZIJI JOS PRE 2000 godina.SAD prete sankcijama zbog Snoudena

Komitet za budžetska pitanja američkog Kongesa usvojio je amandman na budžet za međunarodnu pomoć koju daju SAD i najavio uvođenje sankcija svim zemljama koje bi ponudile azil beguncu Edvardu Snoudenu.


Glavno oruzje zveri za postizanje svojih ciljeva je: Ekonomski embargo i rat kako kaze apostol Jovan u Otrkivenju


DOKAZ DA JE TO TA ZVER JE I OVAJ:

KOJA DRUGA DRZAVA BI MOGLA DA PRETI ILI BI IMALO SMISLA DA PRETI, ILI KOJA TO DRUGA DRZAVA BI SMELA DA PRETI CELOM SVETU I KOJA BI TO DRUGA MOGLA DA TO I SPROVEDE OSIM OVE???

A KO BI TO I UCINIO I DA MOZE OSIM ZVERI???


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 18:52, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2013-11-22, 12:46

DOKAZ DA JE TO TA ZVER JE I OVAJ:

KOJA DRUGA DRZAVA BI MOGLA DA PRETI ILI BI IMALO SMISLA DA PRETI, ILI KOJA TO DRUGA DRZAVA BI SMELA DA PRETI CELOM SVETU; I KOJA BI TO DRUGA MOGLA DA TO I SPROVEDE OSIM OVE???

A KO BI TO I UCINIO I DA MOZE OSIM ZVERI???

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:07, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-03-16, 19:29

DRUGA ZVER DEMONSTRIRA DALJE NJENU SILU, SMELOST I UPORNOST U NAMETANJU SVOJE VOLJE I SILE NE PO NEKIM PRAVEDNIM PRICNIPIMA,  VEC PO SCENARIJU KOJI BIBLIJA OPISUJE DA CE CINITI:

Sila na ekonomskom polju, sila pretnje i sila ubijanja:


Off 13:11 I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.
Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.


http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/bela-kuca-putin-da-popusti-po-pitanju-krima/Bela kuća: Putin da popusti po pitanju Krima
Politika – pre 4 sata i 23 minutaBela kuća je saopštila da će se Rusija, ukoliko njen predsednik Vladimir Putin ne popusti po pitanju Krima, suočiti sa sankcijama Zapada, koje će naneti štetu ruskoj privredi i smanjiti uticaj zvanične Moskve u svetu.

Viši savetnik američke administracije Den Fajfer je izjavio i da se podrška novoj ukrajinskoj vlasti „na svaki mogući način” nalazi na vrhu liste prioriteta administracije predsednika SAD Baraka Obame, prenela je agencija AP.

Fajfer je u izjavi za televizijsku stanicu NBC rekao da Putin ima izbora - da, kako je naveo, „nastavi da izoluje Rusiji, da dodatno ugrozi rusku privredu i smanji ruski uticaj u svetu ili da uraditi pravu stvar”.

U proruski nastrojenom ukrajinskom regionu Krimu su danas u 8 sati po lokalnom vremenu (7 po srednjoevropskom) otvorena biračka mesta na kojima će građani odlučivati o prisajedinjenju te autonomne republike Rusiji ili ostanku u sastavu Ukrajine sa obnovljenim ustavom iz 1992. godine.

Rusija je ranije najavila da će uvažiti mišljenje stanovništva Krima, a Putin je rekao da odluka o njegovom održavanju „u potpunosti odgovara normama međunarodnog prava”, dok vlasti u Kijevu i zemlje Zapada referendum smatraju nelegalnim.Druga zver jos nije ispunila ono sto gore pise u Otrkivenju da ce uciniti.

Ali svi ovi dogadjaji danas, nam otkrivaju ko je ta 2 zver, i da ocekujemo dan kada ce svoju silu da ti prvoj zveri i primeniti iste metode i silu protiv onih koji ne zele prihvatiti 1 zver i njen zig.

Off 13:11 I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.
Off 13:12 I svu vlast prve zveri činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zveri kojoj se isceli rana smrtna.
Off 13:13 I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.
Off 13:14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zveri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zveri koja imade ranu smrtnu i osta živa.
Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.
Off 13:18 Ovde je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zveri: jer je broj čovekov i broj njen šest stotina i šezdeset i šest.Poslednji izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:08, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-03-18, 22:08

PUTIN JE I NE ZNAJUCI OVU BIBLIJSKU TEMU, OBJASNIO NACIN DELOVANJA 2 ZVERI I 10 CAREVA, I JAVNO IH RAZOTRKIO:http://www.serbiancafe.com/lat/vesti/3/125264/putin-krim-iskoristio-pravo-dato-kosovu.html


Putin: Krim iskoristio pravo dato Kosovu
desk - 18. mart 2014. u 16.52ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... 20140318_put2
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas u parlamentu da je Krim iskoristio pravo koje je dato Kosovu.

„Krimske vlasti su se pozvale i na kosovski presedan koji su naši zapadni partneri sami stvorili. Svojim rukama. Situacija je apsolutno analogna krimskoj. Priznali su da je odvajanje Kosova od Srbije legitimno, pokazujući da nikakve dozvole centralne vlasti za odvajanje dela države nije potrebno”, rekao je on.

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da su zapadne zemlje, na čelu sa SAD prešle crvenu liniju i da će Rusija braniti svoje interese.

On je danas u Kremlju u obraćanju najvišem državnom rukovodstvu Rusije i Krima, kazao da se Zapad u praksi „ne rukovodi međunarodnim pravom, već pravom sile”.


„Oni su uvereni da su posebni, da im je dozvoljeno da rešavaju sudbinu sveta. Da mogu samo oni da budu u pravu. Ponašaju se kako požele. Što ovde, što tamo, primenjuju silu protiv suverene države. Izgrađuju koalicije po principu ko nije sa nama, on je protiv nas”, rekao je Putin.

Nisam mogao da poverujem svojim očima kada su bombardovali Jugoslaviju

Po njegovim rečima, da bi „agresija ličila na legalno delovanje”, oni su gurali rezolucije međunarodnih organizacija, a ako se to nije dešavalo, ignorisali su i Savet bezbednosti UN u celini. Naveo je da je tako bilo i u Jugoslaviji 1999. godine, kada je bombardovana, u šta, kako je rekao „nije mogao da poveruje svojim očima”.

Onda su, dodao je, usledili Iran i Irak i Libija, kao i niz „obojenih revolucija”. Rekao je da su tim zemljama nametana rešenja koja nisu odgovarala njihovim tradicijama, kao i da su rezultat bili haos i nasilje umesto demokratije i slobode.


Takav scenario je, prema njegovim rečima, bio nametnut i Ukrajini, i 2004. godine, a i sada kada su tamo, kako je rekao, „ubacili ranije dobro pripremljenu armiju gerilaca”.

Ruski predsednik Vladimir Putin formalno je obavestio ruski parlament o zahtevu Simferopolja da se Krim ujedini sa Rusijom, ukazavši da je referendum o statusu održan u saglasnosti sa demokratskim procedurama i međunarodnim pravom i naglašavajući da Rusija nije mogla da se ne odazove na molbu za pomoć jer bi to bila izdaja.

„Pitanje Krima ima za nas vitalan, istorijski značaj”, rekao je Putin, koji je u parlamentu dočekan velikim apaluzom.

Prema njegovim rečima na Krimu će ubuduće u upotrebi biti tri ravnopravna jezika: ruski, ukrajinski i jezik krimskih Tatara i da je važno osigurati prava svih etničkih zajednica na Krimu. (Tanjug)
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-03-20, 20:17

2 ZVER PRIMENJUJE SVOJE EKONOMSKE METODE, KOJE GLASE DA POGODJENI NE MOGU DA KUPUJU, PRODAJU I NARAVNO NI DA PUTUJU ILI BILO STA:http://vesti.krstarica.com/svet/obama-uveo-nove-sankcije-rusiji-moskva-uzvraca-sankcijama/?ModPagespeed=noscriptObama uveo nove sankcije Rusiji, Moskva uzvraća – sankcijama
Dnevnik – pre 3 sata i 35 minuta


ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Barack-obama-0_100x100Dnevnik VAŠINGTON: Američki predsednik Barak Obama potpisao je danas ukaz o uvođenju novih sankcija Rusiji, koje će pogoditi 20-tak ruskih zvaničnika, neke pojedince van izvršne vlasti, kao i Banku Rusije koja, kako je rekao, pruža materijalnu podršku ruskom rukovodstvu.
Reč je o Centralnoj banci Ruske Federacija sa 10 milijardi dolara sredstava, rekao je jedan visoki američki zvaničnik, preneo je AP.
"Rusija mora da zna da će je dalja eskalacija još više izolovati iz međunarodne zajednice", rekao je Obama u Beloj kući, navodi AFP.
On je naveo da je nova runda ekonomskih sankcija odgovor na ponašanje Kremlja u Ukrajini.

Obama je pre dva dana već potpisao ukaz o uvođenju sankcija visokim ruskim zvaničnicima, među kojiima su predsednica gornjeg doma parlamenta Valentina Matvijenko, vicepremijer Dmitrij Rogozin, savetnik ruskog predsednika Sergej Glazjev, pomoćnik predsednika Vladislav Surkov, poslanici Dume Elena Mizulina i Leonid Slucki, senator Andrej Klišas.

Pored toga, Vašington je uveo sankcije predsednicima krimske skupštine i vlade Sergeju Aksjonovu i Vladimiru Konstantinovu, smenjenom ukrajiskom predsedniku Viktoru Janukoviču i lideru pokreta Ukrajinski izbor Viktoru Medvedčuku.

Moskva uzvraća - sankcije američkim zvaničnicima

MOSKVA: Ministarstvo spoljnih poslova Rusije uvelo je sankcije za više američkih zvaničnika, prenose ruski mediji.

Kako je saopštilo Ministarstvo, reč je o recipročnom odgovoru na američke sankcije protiv ruskih zvaničnika, a na spisku onih koji će biti obuhvaćeni sankcija su i pomoćnici predsednika SAD Danijel Pfajfer i Bendžamin Rods i zamenik pomoćnika predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Kerolin Etkinson, kao i predsednik Predstavničkog doma američkog Kongresa Džon Bejner.

Na crnoj listi su i senatori Meri Landrije, Džon Mekejn i Danijel Kouts.
U saopštenju Ministarstva se navodi da SAD ne žele da priznaju očigledno - da su stanovnici Krima demokratskim putem i potpunosti u skladu sa međunarodnim pravom i Poveljom UN izglasali prisajedinjenje Rusiji.

"Ne treba da bude bilo kakvih sumnji: na svaki neprijateljski napad SAD, Moskva će imati adekvatan odgovor", poručuju iz Ministarstva spoljnih poslova Rusije.
Odluka Moskve usledila je nekoliko minuta pošto je američki predsednik Barak Obama izjavio da SAD uvode nove sankcije Rusiji.

Obama je prethodno, pre dva dana, potpisao ukaz o uvođenju sankcija visokim ruskim zvaničnicima, među kojiima su predsednica gornjeg doma parlamenta Valentina Matvijenko, vicepremijer Dmitrij Rogozin, savetnik ruskog predsednika Sergej Glazjev, pomoćnik predsednika Vladislav Surkov, poslanici Dume Elena Mizulina i Leonid Slucki, senator Andrej Klišas.

Pored toga, Vašington je uveo sankcije predsednicima krimske skupštine i vlade Sergeju Aksjonovu i Vladimiru Konstantinovu, smenjenom ukrajiskom predsedniku Viktoru Janukoviču i lideru pokreta Ukrajinski izbor Viktoru Medvedčuku.


Poslednji izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:09, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-03-22, 10:11

Nacin postupanja 2 zveri je sve jasniji i nervozniji.

Kao da joj se zuri.

Ovde se takodje otkriva kako zver postupa i zasto je ona zver.

Zver kaze da je njen stav ovakav i da onaj koga zver ima na oku, moze da odluci kako sam hoce.

Ali ako odluci drugacije nego zver, prema njemu ce zver onda postupiti kao zver.

Pogledajte i sami ovaj nacin postupanja druge zveri kako ona perfidno i nasilno ucenjuje.

Vi morate da osudite druge za nasilje, ali da ne primetite i ne osudite, da mi vas upravo prisiljavamo i ne postujemo druga prava, osim prava sile:
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/kirbi-rusija-gresi-a-srbija-neka-sama-odluci/


Kirbi: Rusija greši, a Srbija neka sama odluči
Radio-televizija Srbije – 22. mart 2014. 00:36Američki ambasador Majkl Kirbi izjavio je da Srbija treba sama da odluči kako će se postaviti u odnosu prema događajima u Ukrajini ali da je stav njegove zemlje jasan - da je Rusija pogrešila u tom slučaju.

"Naša pozicija je javna i mi osuđujemo to što Rusija radi. I EU je koristila veoma oštru retoriku", rekao je Kirbi u intervjuu za list Politika.

Kirbi je rekao da Srbija može da uradi "ono što Srbija želi da uradi".

"Kada govorimo o tome šta bi Srbija trebalo da uradi, morate se zapitati kako vi sagledavate vašu teritoriju. Razmislite o vašem pogledu na teritorijalni integritet. Da li ste dosledni? Gde su u svemu tome ruske akcije? Da li verujete da je to što je Rusija uzela Kosovo kao primer (za otcepljenje Krima) zgodna analogija? Ili mislite da, možda, nije?", rekao je Kirbi.

On je rekao da Srbija treba da odluči ono što je u njenom interesu i to ne samo kratkoročno, već i na srednji i dugi rok.

"Gde će Srbija završiti? Koji je ekonomski model za Srbiju? Odlučite", rekao je Kirbi.

Kirbi je dodao da Srbija ne mora da izabere ali da treba da odluči šta je u njenom interesu.

"Jasno je šta bih vam ja sugerisao, ali na vama je da odlučite", rekao je Kirbi.


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:11, izmenio ukupno 3 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-03-26, 21:04

DALJI POKAZATELJI KO JE 2 ZVER I 10 CAREVA.

KAO STO SU SADA UJEDINJENI OKO OVE STVARI, TAKO CE BITI UJEIDNJENI OKO DAVNJA SILE COVEKU BEZAKONJA, ANTIHRISTU:

http://vesti.krstarica.com/svet/rusija-se-zajeb-preracunala-oko-ukrajine/

"Rusija se preračunala oko Ukrajine"
Vesti online – pre 3 sata i 46 minuta

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... 9k=
Vesti onlin...

Svet je sigurniji i pravedniji kada su Evropa i SAD solidarni!

Moskva se "preračunala" kada je mislila da svet neće mariti za njene akcije u Ukrajini
i da može da ubaci seme razdora između SAD i Evropske unije, rekao je američki predsednik Barak Obama.

"SAD i Evropa su ujedinjeni" u ukrajinskoj krizi i "Rusija je usamljena", dodao je Obama, koji je u Briselu imao sastanak od više od sata sa predsednicima Evropske komisije i Evropskog saveta Žozeom Manuelom Barozom i Hermanom van Rompejem.

Američki predsednik je rekao da će se izolacija Rusije produbiti ako nastavi sa svojom agresijom u Ukrajini i obećao je da će pojačati sankcije protiv Rusije. On je dodao da je koordinacija između SAD i Evrope o ekonomskim sankcijama prema Rusiji bila odlična. Rekao je i da će ruski energetski sektor biti sledeća meta ekonomskih sankcija SAD i EU ukoliko Rusija nastavi eskalaciju situacije u Ukrajini.

- Kriza u Ukrajini ukazuje na potrebu za Evropu da smisli kako će da diversifikuje svoje izvore energije, rekao je Obama i dodao da je SAD posvećenija nalaženju načina da se ubrza taj proces u Evropi. Kako navodi agencija AP, mnoge evropske zemlje koje se pridružuju SAD u osudi ruskog pripajanja Krima oklevaju da preduzmu ekonomske sankcije jer su energetski zavisne od Rusije.

Obama je izjavio da je u kontekstu ukrajinske krize "zabrinut" zbog smanjenja troškova za odbranu u nekih zemljama članicama NATO.

"Situacuja u Ukrajini nas podseća da sloboda ima cenu", rekao je predsednik SAD.


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:26, izmenio ukupno 3 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-03-27, 14:02

SASTANAK PRVE I DRUGE ZVERI:

DRUGA ZVER SE DIVI PRVOJ I TAKO CE POCETI I ICI SVE DOTLE DOK 2 ZVER NE DA SILU PRVOJ ZVERI.


Obama papi Franji: Divim vam se
Vеčernje novosti – pre 3 sata i 53 minuta


ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Tan2014-3-27-105814134-0-150x90_100x100.jpg.pagespeed.ce.b5pk7AnRCJVеčernje no... RIM - Prvi sastanak američkog predsednika Baraka Obame i pape Franje, koji je danas u Vatikanu počeo rečima dubokog međusobnog uvažavanja, predstavljaće dobru priliku da, uprkos različitim stavovima kada je reč o moralnim pitanjima, budu poslate poruke mira i zajedničke borbe za socijalnu pravdu, navode zapadne agancije. "Dobrodošli, gospodine predsedniče", rekao je poglavar Rimokatoličke crkve primajući Obamu, koji je dvaput zahvalio na dobrodošlici, javila je italijanska agencija Ansa o početku susreta. "Divim Vam se", rekao je Obama papi. Obama je došao u sukob sa hijerarhijom Katoličke crkve u SAD zbog podrške pravu na abortus, istopolnim brakovima, dok je papa, stavivši jasno do znanja da u katoličkoj doktrini neće biti promene po tim pitanjima, koristio mekši jezik od svojih prethodnika. Ipak zajednički imenitelj Obamine i papine filozofije, a to je opredeljenost za borbu protiv siromaštva i rastuće nejednakosti u svetu, čini dobru osnovu za razgovor koji će, kako se mnogi nadaju, dovesti do prevazilaženja višegodišnjih tenzija. Od izbora za papu pre godinu dana Franja je nekoliko puta kritikovao nezajažljivi kapitalizam, posledice koje je ogolila globalna finansijska kriza i rastući jaz između bogatih i siromašnih čak i u razvijenim zemaljama. Obama je pak više puta pohvalio papu zbog njegove samilosti i pomaganja siromašnima, navodi Rojters. Kada se Obama sreo sa Franjinim prethodnikom Benediktom 2009. godine, tadašnji papa je govorio o abortusu, osetljivom pitanju za mnoge američke katolike budući da ga crkva smatra teškim grehom, nakon čega je Obama obećao da će učiniti sve da smanji broj abortusa. Američki zvaničnici žele da papa Franja poseti SAD kako bi razgovarao sa katoličkim porodicama u Filadelfiji 2015. godine i Obama će, kako najavljuju američki crkveni zvaničnici, verovatno uputiti otvoreni poziv papi. Barak Obama, koji je hrišćanin, smatra svoju veroispovest uglavnom za ličnu stvar i retko posećuje crkvu u Vašingtonu. Ipak svakodnevno prima "molitvene poruke" od jednog neformalnog duhovnog savetnika, uglavnom bazirane na Svetom pismu, piše Rojters.


Poslednji izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:15, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-03-30, 21:47

2. ZVER PRIMENJUJE SVOJE EKONOMSKE METODE, KOJE GLASE DA POGODJENI NE MOGU DA KUPUJU, PRODAJ,U I NARAVNO NI DA PUTUJU ILI BILO STA:http://vesti.krstarica.com/svet/obam...speed=noscriptObama uveo nove sankcije Rusiji, Moskva uzvraća – sankcijama
Dnevnik – pre 3 sata i 35 minutaDnevnik VAŠINGTON: Američki predsednik Barak Obama potpisao je danas ukaz o uvođenju novih sankcija Rusiji, koje će pogoditi 20-tak ruskih zvaničnika, neke pojedince van izvršne vlasti, kao i Banku Rusije koja, kako je rekao, pruža materijalnu podršku ruskom rukovodstvu.
Reč je o Centralnoj banci Ruske Federacija sa 10 milijardi dolara sredstava, rekao je jedan visoki američki zvaničnik, preneo je AP.
"Rusija mora da zna da će je dalja eskalacija još više izolovati iz međunarodne zajednice", rekao je Obama u Beloj kući, navodi AFP.
On je naveo da je nova runda ekonomskih sankcija odgovor na ponašanje Kremlja u Ukrajini.

Obama je pre dva dana već potpisao ukaz o uvođenju sankcija visokim ruskim zvaničnicima, među kojiima su predsednica gornjeg doma parlamenta Valentina Matvijenko, vicepremijer Dmitrij Rogozin, savetnik ruskog predsednika Sergej Glazjev, pomoćnik predsednika Vladislav Surkov, poslanici Dume Elena Mizulina i Leonid Slucki, senator Andrej Klišas.

Pored toga, Vašington je uveo sankcije predsednicima krimske skupštine i vlade Sergeju Aksjonovu i Vladimiru Konstantinovu, smenjenom ukrajiskom predsedniku Viktoru Janukoviču i lideru pokreta Ukrajinski izbor Viktoru Medvedčuku.

Moskva uzvraća - sankcije američkim zvaničnicima

MOSKVA: Ministarstvo spoljnih poslova Rusije uvelo je sankcije za više američkih zvaničnika, prenose ruski mediji.

Kako je saopštilo Ministarstvo, reč je o recipročnom odgovoru na američke sankcije protiv ruskih zvaničnika, a na spisku onih koji će biti obuhvaćeni sankcija su i pomoćnici predsednika SAD Danijel Pfajfer i Bendžamin Rods i zamenik pomoćnika predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Kerolin Etkinson, kao i predsednik Predstavničkog doma američkog Kongresa Džon Bejner.

Na crnoj listi su i senatori Meri Landrije, Džon Mekejn i Danijel Kouts.
U saopštenju Ministarstva se navodi da SAD ne žele da priznaju očigledno - da su stanovnici Krima demokratskim putem i potpunosti u skladu sa međunarodnim pravom i Poveljom UN izglasali prisajedinjenje Rusiji.

"Ne treba da bude bilo kakvih sumnji: na svaki neprijateljski napad SAD, Moskva će imati adekvatan odgovor", poručuju iz Ministarstva spoljnih poslova Rusije.
Odluka Moskve usledila je nekoliko minuta pošto je američki predsednik Barak Obama izjavio da SAD uvode nove sankcije Rusiji.

Obama je prethodno, pre dva dana, potpisao ukaz o uvođenju sankcija visokim ruskim zvaničnicima, među kojiima su predsednica gornjeg doma parlamenta Valentina Matvijenko, vicepremijer Dmitrij Rogozin, savetnik ruskog predsednika Sergej Glazjev, pomoćnik predsednika Vladislav Surkov, poslanici Dume Elena Mizulina i Leonid Slucki, senator Andrej Klišas.

Pored toga, Vašington je uveo sankcije predsednicima krimske skupštine i vlade Sergeju Aksjonovu i Vladimiru Konstantinovu, smenjenom ukrajiskom predsedniku Viktoru Janukoviču i lideru pokreta Ukrajinski izbor Viktoru Medvedču
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-03-30, 21:48

Nacin postupanja 2 zveri je sve jasniji i nervozniji.

Kao da joj se zuri.

Ovde se takodje otkriva kako zver postupa i zasto je ona zver.

Zver kaze da je njen stav ovakav i da onaj koga zver ima na oku, moze da odluci kako sam hoce.

Ali ako odluci drugacije nego zver, prema njemu ce zver onda postupiti kao zver.

Pogledajte i sami ovaj nacin postupanja druge zveri kako ona perfidno i nasilno ucenjuje.

Vi morate da osudite druge za nasilje, ali da ne primetite i ne osudite da mi vas upravo prisiljavamo i ne postujemo druga prava osim prava sile:


http://vesti.krstarica.com/vesti-dan...a-sama-odluci/


Kirbi: Rusija greši, a Srbija neka sama odluči
Radio-televizija Srbije – 22. mart 2014. 00:36Američki ambasador Majkl Kirbi izjavio je da Srbija treba sama da odluči kako će se postaviti u odnosu prema događajima u Ukrajini ali da je stav njegove zemlje jasan - da je Rusija pogrešila u tom slučaju.

"Naša pozicija je javna i mi osuđujemo to što Rusija radi. I EU je koristila veoma oštru retoriku", rekao je Kirbi u intervjuu za list Politika.

Kirbi je rekao da Srbija može da uradi "ono što Srbija želi da uradi".

"Kada govorimo o tome šta bi Srbija trebalo da uradi, morate se zapitati kako vi sagledavate vašu teritoriju. Razmislite o vašem pogledu na teritorijalni integritet. Da li ste dosledni? Gde su u svemu tome ruske akcije? Da li verujete da je to što je Rusija uzela Kosovo kao primer (za otcepljenje Krima) zgodna analogija? Ili mislite da, možda, nije?", rekao je Kirbi.

On je rekao da Srbija treba da odluči ono što je u njenom interesu i to ne samo kratkoročno, već i na srednji i dugi rok.

"Gde će Srbija završiti? Koji je ekonomski model za Srbiju? Odlučite", rekao je Kirbi.

Kirbi je dodao da Srbija ne mora da izabere ali da treba da odluči šta je u njenom interesu.

"Jasno je šta bih vam ja sugerisao, ali na vama je da odlučite", rekao je Kirbi.
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-03-30, 21:48

DALJI POKAZATELJI KO JE 2 ZVER I 10 CAREVA.


KAO STO SU SADA UJEDINJENI OKO OVE STVARI, TAKO CE BITI UJEIDNJENI OKO DAVNJA SILE COVEKU BEZAKONJA, ANTIHRISTU:


http://vesti.krstarica.com/svet/rusi...-oko-ukrajine/

"Rusija se preračunala oko Ukrajine"
Vesti online – pre 3 sata i 46 minuta

Vesti onlin...
Svet je sigurniji i pravedniji kada su Evropa i SAD solidarni! Moskva se "preračunala" kada je mislila da svet neće mariti za njene akcije u Ukrajini i da može da ubaci seme razdora između SAD i Evropske unije, rekao je američki predsednik Barak Obama.

"SAD i Evropa su ujedinjeni" u ukrajinskoj krizi i "Rusija je usamljena", dodao je Obama, koji je u Briselu imao sastanak od više od sata sa predsednicima Evropske komisije i Evropskog saveta Žozeom Manuelom Barozom i Hermanom van Rompejem.

Američki predsednik je rekao da će se izolacija Rusije produbiti ako nastavi sa svojom agresijom u Ukrajini i obećao je da će pojačati sankcije protiv Rusije. On je dodao da je koordinacija između SAD i Evrope o ekonomskim sankcijama prema Rusiji bila odlična. Rekao je i da će ruski energetski sektor biti sledeća meta ekonomskih sankcija SAD i EU ukoliko Rusija nastavi eskalaciju situacije u Ukrajini.

- Kriza u Ukrajini ukazuje na potrebu za Evropu da smisli kako će da diversifikuje svoje izvore energije, rekao je Obama i dodao da je SAD posvećenija nalaženju načina da se ubrza taj proces u Evropi. Kako navodi agencija AP, mnoge evropske zemlje koje se pridružuju SAD u osudi ruskog pripajanja Krima oklevaju da preduzmu ekonomske sankcije jer su energetski zavisne od Rusije.

Obama je izjavio da je u kontekstu ukrajinske krize "zabrinut" zbog smanjenja troškova za odbranu u nekih zemljama članicama NATO.

"Situacuja u Ukrajini nas podseća da sloboda ima cenu", rekao je predsednik SAD.


Poslednji izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:27, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-03-30, 21:51

Антибалистички С-500 од 2015.

РУСКА АРМИЈА И ВОЈНА ИНДУСТРИЈА СПРЕМАЈУ НОВЕ ПВО И РАКЕТНЕ СИСТЕМЕ
ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... 15667

  • Систем С-500 ће бити преносив због сопствене безбедности и (не)видљивости из свемира и Москва ће га вероватно понудити као свој улог у европски антиракетни штит
  • Будуће оружје за одбрану од балистичких пројектила (које ће наследити С-500) биће постављено на авионе
  • Краткодометни ПВО систем „Морфеј”  биће јединствено оружје” и у употреби већ 2013. године

         У ИНТЕРВЈУУ за агенцију РИА Новости који је објављен 15. августа, бивши шеф Пројектног бироа „Алмаз-Антеј”, Игор Ашурбели, изјавио је да ће будући ракетни ПВО систем нове генерације - С-500 - постати оперативан током 2015. године.
         „Систем С-500 би требало да уђе у употребу током 2015. Он ће значајно повећати  наше могућности. Поред осталог, замениће систем А-35 који је постављен око Москве а који је инсталиран још током 1970-их година,” рекао је Ашурбели.
         Овај систем ће бити преносив, ако не и мобилан. „Мобилан значи да се може самостално кретати. Међутим, овај систем ће бити прилично тежак, па стога, са тачке гледишта сопствене безбедности и (не)видљивости из свемира, вероватно неће бити мобилан већ само преносив,” појаснио је Ашурбели.
         Он је додао и да је година 2015. „зацртана у уговорним обавезама са Министарством одбране Русије” као година оперативности система. „Шематски пројекат је урађен, у току је техничко пројектовање,” рекао је он.
 
А-35 је превазиђен
         Ашурбели је такође изјавио да је систем А-35 превазиђен јер један од два типа пројектила који користи „практично више нема борбену готовост”. „Што се тиче другог типа пројектила, њихове бојеве главе се чувају одвојено од пројектила. Стога, време које је потребно да се они наоружају није увек адекватно времену долета непријатељских средстава које нападају,” рекао је он.
         Ашурбели је додао да је постављен следећи задатак: да се С-500 учини преносивим тако да се може поставити где год је неопходно, „у Калињинграду, на Далеком Истоку… где год се појаве претње”.
 
ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... PRO_130908_2С-500 за амерички „европски штит”
         Ашурбели је изјавио да би Русија могла да понуди систем С-500 за будућу заједничку европску противваздушну одбрану. „Морамо имати нешто како бисмо били умешани у Euro-ABM (европски антибалистички пројекат САД). Слабост нашег става је у чињеници што своје системе не нудимо активно. А ми можемо понудити С-500”.
         Он је додао да незаинтересованост Американаца за то да Руси буду укључени у Euro-ABM проистиче из чињенице да они „мисле да ми немамо шта да понудимо”.
         „Ми можемо ово понудити као наш допринос Euro-ABM-у. У супротном, они само могу тражити нашу територију да се на њој поставе њихови системи па да се то онда води као наш допринос. Тако сада ствари изгледају,” приметио је Ашурбели.
 
Краткодометни „Морфеј”  -  већ 2013.
         Ашурбели је такође изјавио да је краткодометни ПВО систем „Морфеј”, који је раније навођен као део С-500, „у фази пројектовања и планира се да уђе у употребу током 2013.”
         „Радар ће бити у облику куполе и покриваће пун угао. Ми смо навикли на ротационе радаре. А овај се неће ротирати. Само ће да `седи` и да ћути,” каже Ашурбели.
         „Ако систем буде радио онако како смо замислили, то ће бити јединствено оружје,” додао је он.
ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Zrk_morfei_militaryrussia.ru
Варијанте ПВО система "Морфеи"
Будућност ПВО система је ваздух
         „Будуће оружје за одбрану од пројектила, које ће наследити С-500 биће постављено на летилице, дакле - не на земљи. Пројекти су у току и већ се тестирају,” изјавио је Ашурбели, додајући да ће се оружје монтирати на авионе, а не на свемирске летилице. „Неће то оружје бити постављено у космосу већ на авионима који ће летети и контролисати простор. И, неће само надзирати мете већ ће их и уништавати,” појаснио је он.
         Ашурбели је додао да ће током наредних 20-25 година, руски ПВО системи и системи за одбрану од напада из космоса, који су постављени на земљи, бити засновани на четири система и њиховим модернизованим верзијама: Морфеј (ултракратки домет), Витјаз (средњег домета), С-400 (дугог домета) и С-500 (антибалистички). „Мислим да на земљи неће бити других,” проценио је Ашурбели.
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-03-30, 21:51

Kada tacno pogledamo izvestaj 6 andjela ili 6 zla koje ce zadesiti zemlju, nemoguce je ne reci da je to 3 svetski rat od kojeg ce poginuti trecina ljudi.
Od prilike do 3 milijarde ljudi.


Pogotovo kada citamo gornji trenutni politicki izvestaj na postavljenom linku i ovaj opis iz Otkrivenja, kao da bas opisuje te avione i njihovu silu.

A danas je sve ociglednije izmedju koga bi mogao da izbije taj rat.

SCENARIO 6 ZLA OPISAN U OTKRIVENJU


Off 9:13 I šesti andjeo zatrubi, i čuh glas jedan od četiri roglja zlatnog oltara koji je pred Bogom,
Off 9:14 Gde govori šestom andjelu koji imaše trubu: Odreši četiri andjela koji su svezani kod reke velike Eufrata.
Off 9:15 I biše odrešena četiri andjela koji behu pripravljeni na sahat, i dan, i mesec, i godinu, da pobiju trećinu ljudi.
Off 9:16 I broj vojnika na konjima beše dvesta hiljada hiljada; i čuh broj njihov.
Off 9:17 I tako videh u utvari konje, i one što sedjahu na njima, koji imahu oklope ognjene i plavetne i sumporne; i glave konja njihovih behu kao glave lavova, i iz usta njihovih izlažaše oganj i dim i sumpor.
Off 9:18 I od ova tri zla pogibe trećina ljudi, od ognja i od dima i od sumpora što izlažaše iz usta njihovih.
Off 9:19 Jer sila konja beše u ustima njihovim, i u repovima njihovim; jer repovi njihovi bivahu kao zmije i imahu glave, i njima idjahu.

Off 9:20 I ostali ljudi koji ne biše pobijeni zlima ovim, ne pokajaše se od dela ruku svojih da se ne poklanjaju djavolima ni idolima zlatnim i srebrnim i bronzanim i kamenim i drvenim, koji ne mogu videti ni čuti, ni hoditi;


Znaci od ovog sukoba koji ce se desiti kod i zbog dogadjaja oko reke Eufra,t izginu ce izmedju 2 do 3 milijarde ljudi, a to je trecina.


Off 16:12 I šesti andjeo izli čašu svoju na veliku reku Eufrat; i presahnu voda njena, da se pripravi put carevima od istoka sunčanog.


Ovde imamo jos jedan detalj koji nam pokazuje zbog cega ce izbiti taj sukob.

Zbog presusivanja reke Eufret.

Rec je o simbolici, vode u otrkivenju predstavljaju, narode, jezike, nacije.

Sto znaci da ce iz nekog razloga a ko bi to drugi, sjedinjene drzave, unistiti skroz narode ili neke narode koji tamo zive oko reke Eufrat.
Kao sto je Iran, irak, sirija itd.

Danas vec vidimo da su to Sjedinjene drzave i njihovi saveznici koji celo vreme kuvaju tamo.

To ce onda izazvati taj sukob, izazvace careve sa Istoka.

A ko su ti carevi sa istoka?

Pa oni koji se bune vec danas tamo zbog tih sukoba tamo.
Rusija, Kina, i njihovi saveznici.

Medjutim 6 zlo ili ovaj rat su predvidjeni kao kazna svetu koji je odbacio Boga i njegove zapovesti i poklonio se antihristu, i treba da se dogodi posle glavnih dogadjaja sa antihristom.
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-03-30, 21:52

Kako stvari danas stoje, Rusija nece biti samo balans DRUGOJ zveri.

Vec i PRVOJ zveri antihristu i ometace ga.

Dan 11:44 Ali će ga glasovi (Coveka pogibli) sa istoka i sa severa smesti, te će izaći sa velikim gnevom da pogubi i zatre mnoge.

To ne znaci da  Rusija nece  mozda na pocetku popustiti, ali kada stvar prokuva kao zadnjih dana, onda ce delovati.

Ali onaj ko ce unistiti potpuno 1 i 2 zver je sam Hristos...


Dan 2:34 Ti gledaše dokle se odvali kamen bez ruku, i udari lik u stopala bronzana i zemljana, i satre ih.
Dan 2:35 Tada se satre i gvoždje i zemlja i bronza i srebro i zlato, i posta kao pleva na gumnu u leto, te odnese vetar, i ne nadje mu se mesto; a kamen, koji udari lik, posta gora velika i ispuni svu zemlju.

2.Thes 2:8 Pa će se onda javiti bezakonik, kog će Gospod Isus ubiti duhom usta svojih, i iskoreniti svetlošću dolaska svojega.

RAZJASNJENJE U VEZI PRVE I DRUGE ZVERI:

http://biblija.serbianforum.info/t8-...ise-nije-tajna
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-03-30, 22:04

Zasto kazem da je to Rusija koja ce ih ometati? 

Pa do skoro nije bilo lako proceniti ulogu i stav Rusije jer su mudro cutali.

Medjutim njen stav i uloga je sve jasniji i vidljiviji.

Ako to ne bi bila Rusija koja je kako je gore opisano u Otkrivenju i Danilu kao balans 1 i 2 zveri, onda bi trebalo da se pojavi neka druga sila. A momentalni dogadjaji, prorocanstva i vreme to ne dozvoljavaju. 
Sto znaci da bi prvo trebalo ukloniti ovu silu.
A koji bi to sukob tek bio, nista manji nego kako je opisan u 6 zlu. A pre 6 zla nemamo takav sukob predvidjen.
Medjutim treba preziveti prvo antihrista pa predhodnih 5 zala dok dodje 6 zlo.
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-04-02, 21:58

Ipak ide u tom pravcu:


http://biblija.serbianforum.info/t8-istina-o-drugoj-zveri-iz-otrkivenja-jovanovog-13-glava-vise-nije-tajna

Bilateralna saradnja
AMERIMA IZA LEĐA: Rusija i Iran dogovaraju sporazum od 20 milijardi dolara! Evo o čemu je reč...

Planeta 20:23, 02.04.2014.
  • Pošalji e-mail 
  • Odštampaj tekst 

A

Moskva i Teheran su još u januaru raspravljali o sporazumu koji bi omogućio da Rusija kupuje dnevno 500.000 barela iranske nafte u zamenu za rusku opremu i robu
ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Vladimir-putin-foto-rojters-1396462666-472661
Foto: Rojters

Rusija i Iran su postigle napredak u pregovorima kako bi se postigao konačni dogovor vredan 20 milijardi dolara uprkos sankcijama koje je Zapad uveo Teheranu.
Naime, još u januaru mediji su javili da su Moskva i Teheran raspravljali o sporazumu koji bi omogućio da Rusija kupuje dnevno 500.000 barela iranske nafte u zamenu za rusku opremu i robu.
Bela kuća je odmah reagovala i saopštila da bi ovakav dogovor mogao da izazove ozbiljnu zabrinutost. SAD su rekle da bi taj sporazum bio u suprotnosti sa razgovorima o nuklearnom programu koji se odvija između svetskih sila i Irana.
Ruska strana je, kako prenose strani mediji, spremila sva potrebna dokumenta i da se sada samo čeka da se i zvanično dogovori sporazum.
Prema prvim informacijama navodi se da će u zamenu za naftu Rusi Iranu isporučivati industrijsku robu i hranu ali da u to neće biti uključena i vojna oprema.
(Alarabiya.net)
ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Vladimir-putin-foto-ap-1396462666-472659
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-04-02, 23:05

http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/asad-podrzao-politiku-rusije-po-pitanju-krima/

Asad podržao politiku Rusije po pitanju KrimaPolitika – pre 3 sata i 29 minuta


"" style="border: 0px; vertical-align: bottom;">


DAMASK – Sirijski predsednik Bašar al Asad podržao je danas politiku Rusije po pitanju Krima i ocenio da je Moskva time doprinela ponovnom uspostavljanju „multipolarnog sveta”.


„Rusija danas igra važnu ulogu na međunarodnoj sceni tako što jasno doprinosi kreiranju nove mape multipolarnog sveta”, rekao je Asad nakon sastanka sa ruskom delegacijom koja je došla u posetu Damasku, prenela je sirijska agencija SANA.


Delegacija ruskog Carskog pravoslavnog palestinskog društva je sirijskom predsedniku prenela poruku predsednika Vladimira Putina koji od početka sirijskog konflikta pruža političku, vojnu i finansijsku podršku Asadovom režimu.


„Duh poruke je da mi podržavamo i da ćemo nastaviti da podržavamo borbu Sirije protiv spoljnog agresora i terorizma. Osim toga, mi smo zahvalili Asadu na njegovoj poziciji o hemijskom oružju i istakli smo značaj koraka koje preduzima sirijska vlada u cilju pronalaženja političkog rešenja krize”, rekao je Sergej Stepašin, predsednik ove organizacije i bivši ruski premijer za Itar tas-s.


Asad je izrazio podršku ruskim akcijama na Krimu i dodao da Rusija pomaže „ostvarivanju međunarodne pravde u interesu država i ljudi koji veruju u svoj suverenitet i nezavisno odlučivanje”.


Poslednji izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:30, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-04-21, 21:20

Mislim da SAD, i EU koja je prati u stopu, baš zbog toga trenutno i razvijaju hladni rat prema Rusiji.

A Rusija bi trebalo da nam bude prirodni partner.
Ruski model je potpuno suprotan američkom.
On je održiv, patriotski, štiti tradiciju i nacionalne vrednosti, odbija mondijalizam koji od trgovine pravi zakon iznad svih ostalih zakona.
Želim svet u kom nacije razgovaraju ravnopravno, a ne onaj u kom će biti potčinjene volji tehnokrata, Vašingtona, Brisela ili Berlina.

Kao sto sam do sada rekao,samo se potvrdjuje.
Eu prati Usru u stopu.
Tako ce je pratiti oko priznavanje i davanje sile prvoj zveri...


http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:488010-Marin-Le-pen-Ne-ulazite-u-evropski-kosmar


Poslednji izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:31, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-04-22, 11:54

Treci svetski rat se vec koristi u rEcima politicara.

Medjutim kako kazu, on se ne isplati zbog Ukraine.

Ali ocigledno da ce doci vreme kada ce da se isplati.

http://vesti.krstarica.com/svet/britanski-spijuni-iz-donjecka-ukrajina-nije-vredna-treceg-svetskog-rata/Britanski špijuni iz Donjecka: Ukrajina nije vredna trećeg svetskog rata
Vesti online – 22. april 2014. 09:42

Šefovi britanskih obaveštajnih službi upozorili su premijera Dejvida Kamerona da bi bilo pogrešno poslati trupe u Ukrajinu, jer bi to moglo da izazove veliku eskalaciju konflikta.

"Šefovi špijunskih službi upozorili su da bi britanska ili zapadna vojna akcija u Ukrajini donela rizik od izbijanja otvorenog rata sa Rusijom", objavio je list "Dejli miror".

Jedan sagovornik je rekao da je "suština poruke u tome da se ne isplati pokrenuti treći svetski rat zbog Ukrajine".

Agencija MI6 i službenici britanske vojne obaveštajne službe, koji prate situaciju u Ukrajini, upozorili su da bi eskalacija krize mogla da dovede do građanskog rata. U tom slučaju, deo istočne Ukrajine mogao bi da proglasi nezavisnost i pripoji se Rusiji, navode britanski obaveštajci, a prenosi "Glas Rusije".

"Dejli miror" piše da grupa nenaoružanih britanskih špijuna radi na ukrajinskoj teritoriji i nadgleda stanje na graničnim prelazima i u gradovima čije je stanovništvo naklonjeno Rusiji. To se radi s ciljem da se "razjasne Putinove namere", navodi se u tekstu.

Rat između Rusije i Ukrajine nije moguć, ocenio je danas zamenik ruskog ministra odbrane Anatolij Antonov. "Ne verujem da bi Rusi i Ukrajinci mogli da ratuju. Međutim, mogu da potvrdim da Rusija neće dozvoliti nikakvo neprijatno iznenađenje kada je u pitanju bezbednost Rusije", naglasio je on.

Avakov je dodao da su vojnici dve zemlje u kontaktu, kao i da je broj ruskih vojnika sveden na minimum. On je demantovao izveštaje da je pojačno prisustvo ruskih trupa na granici sa Ukrajinom, kako su objavile vlasti u Kijevu i EU.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:32, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-04-27, 17:35

SVE IDE U PRAVCU KAKO BIBLIJA KAZE.


Da bi bilo moguce sprovesti da niko ne moze da kupi i proda da bi se poklonio prvOj zveri papstvu, potrebno je otkloniti novac.


A na tome se radi na veliko:

http://domagoj-sajter.from.hr/?p=264Novac neće biti problem: novca neće biti…?!
Posted on 18/01/2013

Bezgotovinsko društvo (cashless society)

„Koliko malo znate o vremenu u kojem živite ako mislite da je med slađi od novca u ruci.“
Ovidije (43. pr. Kr. – 17. A. D.) , rimski pjesnik

Prije par tjedana Erste banka uvela je kartice za beskontaktno plaćanje. Prije nje to su u Hrvatskoj već učinile OTP i PBZ, a uskoro će i ostale veće banke. Telekomunikacijske i informatičke tvrtke uvode digitalne novčanike koji se nalaze u mobitelima. BBC, CBS, Financial Times, Time, Wall Street Journal, Wired, te brojni drugi utjecajni mediji, u zadnje vrijeme pišu o neminovnom dolasku bezgotovinskog društva, društva u kojemu gotovi novac – papirne novčanice i kovanice – uopće više neće postojati, već će biti potpuno iskorijenjene te zamijenjene karticama i različitim oblicima elektroničkog, mobilnog i tzv. beskontaktnog plaćanja (posebne kartice, čipovi u mobitelima, i sl.). Većina njih ističe samo pozitivne strane bezgotovinskog društva, a o negativnima ili ne promišljaju, ili ih namjerno prešućuju. Budući da je gotovi novac u uporabi već oko 5000 godina dobro je upoznati se s nekim posljedicama mogućeg ukidanja i nestanka gotovine, kako pozitivnima, tako i negativnima.

Makar što, reći će neki, pa što oni misle – da će bakice na tržnici za pola kile luka provlačiti kartice kroz POS uređaje? Kako će se kupovati stare gramofonske ploče na buvljacima? Amerika pokazuje kako: u državi Louisiani je već dvije godine na snazi zabrana plaćanja gotovim novcem za rabljenu robu, odnosno za robu iz druge ruke. Zabrana gotovine, i gotovo.

Tkogod misli da se bezgotovinsko društvo nalazi negdje u dalekoj budućnosti, grdno griješi. Ono grabi velikim koracima i pomno se sprema za nastup. Tehnički su preduvjeti dobrim dijelom pripremljeni, a posao koji preostaje je dodatno „senzibilizirati“ javnost. Priprema je učinjena: već je zabranjena isplata plaća, mirovina, i drugih prihoda u gotovini. Počinje se zabranjivati uporaba gotovine za plaćanja u velikim iznosima. Najavljuje se uvođenje provizije za podizanje gotovine s bankomata vlastite banke, a to je zapravo porez na korištenje gotovog novca kojima banke žele odvratiti građane od uporabe novčanica. Većina medija ocrnjuje korištenje gotovog novca; predstavlja ga se kao prljav, nazadan, nesiguran i zastario oblik plaćanja kojim se koriste teroristi i kriminalci. Kaže se kako se suvremena tehnologija brzo razvija, i kako se kotač napretka ne može vratiti unazad. No, nije svaka promjena napredak, i nije svaka tehnologizacija odnosa unaprjeđenje tih odnosa. Kada se neki proces učini tehnološki složenijim, to ne mora nužno značiti da je taj proces postao jeftiniji, korisniji, primjenjiviji, i u konačnici bolji za društvo u cjelini...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Poslednji put izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:37, izmenio ukupno 2 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-05-01, 11:17

Off 16:12 I šesti andjeo izli čašu svoju na veliku reku Eufrat; i presahnu voda njena, da se pripravi put carevima od istoka sunčanog.Uskoro zajedničke vojne vežbe Kine i Rusije
Radio-televizija Srbije – pre 2 sata i 21 minut


ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... 9k=

Radio-telev...
U saopštenju objavljenom na sajtu Ministarstva se navodi da će vežbe pod nazivom "Zajednički na moru 2014" početi krajem maja u blizini Šangaja, kao i da je cilj tih vežbi "proširenje saradnje i povećanje sposobnosti mornarica da zajednički rade na reakciji na opasnosti sa mora", prenela je agencija AP.

U Istočnom kineskom moru, gde se održavaju pomenute vežbe, nalaze se nenaseljena ostrva koja pripadaju Japanu.

Kina, međutim, takođe polaže pravo na njih, a vlasti u Pekingu često šalju patrolne čamce u to područje.

Dugotrajni spor oko te grupe ostrva, koje zvanični Tokio zove Senkaku a Peking Diaoju, dodatno je intenziviran otkad je Japan neka od tih ostrva nacionalizovao 2012. godine.

Situacija je pogoršana i otkad je Kina proglasila zonu vazdušne odbrane, koja obuhvata i ostrva.

Kina i Rusija su od 2005. održale nekoliko zajedničkih vojnih vežbi u okviru Šangajske organizacije za saradnju.http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/uskoro-zajednicke-vojne-vezbe-kine-i-rusije/


Poslednji izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:34, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-10-20, 21:01

Kada je zver besna onda pokazuje da je ona zver iz OtKRivenja koja ce u skoroj buducnosti davati svima sankcije koji se ne budu poklonili prvoj zveri; to jest antihristu:


http://www.pravda.rs/2014/10/18/paznja-vasington-uveo-sankcije-madjarskoj/


ПАЖЊА: Вашингтон увео санкције Мађарској
Share Button
[Pin It]
inShare1

САД – Вашингтон је увео санкције Мађарској, објавила је телевизија „Россиа24″, позивајући се на вашингтонске дипломатске изворе.
viktor orban jt ПАЖЊА: Вашингтон увео санкције Мађарској

Виктор Орбан (фото Јутјуб)

Санкције су уперене против низа државних званичника, привредника и бизнисмена којима је забрањен улаз у САД, а реч је о људима који су блиски премијеру Мађарске, Виктору Орбану.

Листа имена људи који су обухваћени санкцијама ће тек бити објављена, а САД су покренуле и пореске истраге против фирми у САД чији власници су појединци из Мађарске.

   Прочитајте још:

   Рама за ЦНН: Мој брат нема везе са дроном, идем у Београд!

Мађарска штампа пише да је један од највероватнијих разлога то што премијер Орбан ствара чврсте везе са Москвом, а то Вашингтон види као угрожавање интереса САД-а.

Министарство спољних послова Мађарске је званично тражило објашњење од Вашингтона.


Poslednji izmenio Glasnik dana 2015-01-30, 19:34, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2014-11-18, 05:55

Ovaj rat se jos uvek nece desiti uskoro, ali je on moguc.

Vesti Krstarice > Svet

Američki analitičar: Sledi nam rat sa Rusijom i Kinom! Vojska SAD traži podizanje borbene gotovosti!

Vеčernje novosti – pre 10 sati

  
Vеčernje no...Rat Amerike protiv Rusije i Kine počeće veoma brzo ako Barak Obama ne bude uklonjen sa mesta predsednika SAD, ocenio je Majk Bilington, ekspert azijske redakcije Executive Intelligence Review.On je naglasio da je zapadna finansijska oligarhija sebi već postavila glavni cilj: da po svaku cenu zaustavi progres zemalja BRIKS.Zamoljen da prokomentariše pogoršavanje odnosa između Moskve i Vašingtona, u čijem epicentru se proteklih dana našao i ruski biznismen Genadij Timčenko kojeg Zapad smatra bliskim Vladimiru Putinu, Bilington je rekao:"Stvari realno nikakve veze nemaju sa Timčenkom. Čim je Zapad započeo napad na Rusiju – svrgnuvši legalnu vlast u Kijevu i dovevši na njeno mesto neonaciste – Obama je naredio svom državnom tužiocu Eriku Holderu da započne istragu protiv Timčenka. A ako taj čovek započinje istragu, njegova je obaveza da nešto „iskopa” – nezavisno od toga da li to „nešto” postoji ili ne postoji. Ovo što sada posmatramo samo je demonizacija Putina čiji se tempo pojačava, a njen cilj je da opravda to što se vlast SAD već odlučila za rat”.Nije slučajno što je ukrajinski predsednik Petar Porošenko – odmah po završetku parlamentarnih izbora – objavio da neće poštovati primirje na istoku Ukrajine niti sporazume iz Minska.„Ono u ime čega se sve radi – nema nikakve veze sa Ukrajinom. Radi se o očajničkim pokušajima finansijskih krugova Londona i Njujorka i njihovog potrčka Obame da ne dozvole Kini, Rusiji, Indiji i drugim zemljama BRIKS da stvore alternativu korumpiranom zapadnom finansijskom sistemu. Oni žele rat” – podvlači Bilington.Prema njegovim rečima, sve što sada gledamo – samo je deo šire „slike”:"I obojene revolucije i vojne pretnje – sve je to samo pokušaj da se opravda početak rata protiv Rusije i Kine. Taj rat će zaista uskoro započeti ako Obama ne bude otišao sa položaja predsednika SAD, ako ne bude uklonjen. Dakle: ako on ostane – dobićemo rat”.Na traženje da dodatno razjasni zbog čega je Zapadu potreban rat sa Rusijom i Kinom, Bilington je precizirao:"Sve je ubrzano i postalo vidljivije nakon julskog samita BRIKS na kojem je doneta odluka o osnivanju nove razvojne banke. Potom je Kina otvorila svoju Azijsku banku za razvoj infrastrukture. Tada je postalo jasno da svet ne želi više da se potčinjava diktaturi stroge ekonomije, privatizacija, otpuštanja sa posla. Zapadni finansijski sistem je – bankrot. Čak i zaposleni u bankama upozoravaju da su one na ivici krize koja će biti mnogo strašnija nego 2007. godine. A finansijski krugovi Londona i Njujorka nisu spremni na to da im ostatak sveta nađe alternativu. Zato su spremni za rat i u njega će se upustiti ako ne uspeju da zaustave Rusiju i Kinu. Ove dve zemlje nemaju nameru da se povuku, znači – nalazimo se na pragu rata", tvrdi on.AMERIČKI ADMIRAL: MORAMO DA PODIGNEMO BORBENU GOTOVOSTAmerički vojni vrh opet ubeđuje javnost i Kongres SAD da ruska i kineska vojna moć postaju opasnost, ali nije lako razlučiti: gde prestaje realno zaziranje, a odakle počinje igra da se iz državnog budžeta za 2015. izvuče što više novca.amenik predsednika Komiteta načelnika štabova Oružanih snaga SAD – admiral Džejms Vinefeld – objavio je da borbena gotovost zemlje mora da bude održavana na potrebnoj visini zbog narastajućeg vojnog potencijala Rusije i Kine.Ukazavši da su u SAD upravo završeni međuizbori za Kongres, a da vrlo brzo počinje „duga predsednička trka”, Vinefeld je upozorio da Vašington, uprkos svemu, mora održavati „stratešku ravnotežu”. Pri tom je naglasio:"Budemo li mudro postupali, možemo dostići – dok još nije kasno – ravnotežu koja će biti povoljna po nas. A ako ne budemo, suočićemo se sa posledicama”.Vodeće države kao što su Rusija i Kina, dodao je Vinefeld, ne sede skrštenih ruku. Ruska agresija na Ukrajinu nije jedini primer za to.„Štiteći saveznike, mi smo uvek računali na svoju nadmoć u sili i mogućnostima u celini. Međutim, sada je ta nadmoć u opasnosti. I Rusija i Kina investiraju u nove vidove naoružanja, uključujući visokoprecizno, kao i u stelt-tehnologije, bespilotne tehnologije i jačanje svojih mogućnosti u kosmosu i sajber-sferi. Naravno, i modernizuju svoje nuklearne snage”, podvukao je Vinefeld.Admiral je posebno naglasio da Amerika ne modernizuje svoje oružane snage onom brzinom kojom bi to bilo potrebno.KONGRESMENI: OBAMA DA PREKINE SARADNjU SA RUSIJOMTrebalo bi podsetiti da su šef odbora Kongresa SAD za pitanja oružanih snaga Hauard Mekoun, predsednik pododbora za strateške snage Majk Rodžers i rukovodilac pododbora donjeg doma za taktičke vazdušne i kopnene snage Majkl Terne – obratili su se predsedniku SAD Baraku Obami sa pozivom da potpuno prekine svaku saradnju sa Rusijom.Kao razlog su naveli - postavljanje na Krimu nosača taktičkog nuklearnog oružja.Prema tvrdnji uticajnih kongresmena, početkom avgusta ruske vlasti su donele odluku o prebacivanju na Krim bombardera Tu-22M3 i operativno-taktičkih raketnih sistema "Iskander-M", koji imaju mogućnost da ispaljuju krstareće rakete R-500 visoke preciznosti, koje su, između ostalog, opremljene nuklearnim bojevim glavama.Podloga za izjave američkih kongresmena je zaista bogata. Vašington već nekoliko godina optužuje Moskvu za kršenje Dogovora o RSMD. Prošle godine su kao povod za to poslužila ispitivanja baš R-500. 
http://vesti.krstarica.com/svet/americki-analiticar-sledi-nam-rat-sa-rusijom-i-kinom-vojska-sad-trazi-podizanje-borbene-gotovosti/
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2015-02-19, 13:26

.
Off 9:17 I tako videh u utvari konje, i one što sedjahu na njima, koji imahu oklope ognjene i plavetne i sumporne; i glave konja njihovih behu kao glave lavova, i iz usta njihovih izlažaše oganj i dim i sumpor.
Off 9:18 I od ova tri zla pogibe trećina ljudi, od ognja i od dima i od sumpora što izlažaše iz usta njihovih.

Zar nisu ovo ti konji sa lavovskim glavama koje vidi Jovan u Otkrivenju?

http://facebookreporter.org/2015/02/19/%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%be-%d1%81%d0%b5-%d1%81%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d0%b1%d0%be%d0%bc%d0%b1%d0%b0%d1%80%d0%b4%d1%83%d1%98%d0%b5-%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%b1%d0%b0%d1%81/

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... A-10-warthog-188th-fw-top

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... F22-raptor


Poslednji izmenio Glasnik dana 2015-02-19, 14:05, izmenjeno ukupno 1 puta
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2015-10-18, 00:22

Sta je glavno oruzje druge zveri?

Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

Glavno oruzje je putem ekonomije ostvarivati svoje ciljeve, kroz ucenu da niko ne moze da kupi  ili proda.

Tako ce korak po korak svet doci do onog dana kada ce se to primeniti zbog religije, to jest verovanja.

Ko se ne pokloni religioznoj licnosti koju ce novi svetski poredak odrediti, to jest papi.

U ovom najnovijem clanku nam se ponovo potvrdjuje ova metoda zveri:


Severna Koreja odbija razgovore o svom nuklearnom programu
17.10.2015 22:20


ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... North_korea_AP120408017032_1445113235.350x197_rss
Foto: Beta
Severna Koreja saopštila je večeras da odbija bilo kakve razgovore sa SAD i Južnom Korejom o svom nuklearnom programu, ocenivši da to „ne dolazi u obzir“ dok Pjongjang i Seul ne potpišu mirovni sporazum.
Američki predsednik Barak Obama izjavio je u petak uveče da su SAD spremne na dijalog sa Severnom Korejom ukoliko ta zemlja odustane od nuklearnog oružja.
„Spremni smo na dijalog sa zemljama s kojima imamo konfliktnu prošlost, ali Kim Džong-un (predsednik Severne Koreje) treba da shvati da nema privrednog razvoja u njegovoj zemlji ako su mu oči i dalje okrenute prema nuklearnom oružju“, rekao je Obama.
Predsednica Južne Koreje Park Geun-hje, koja je boravila u Vašingtonu, izjavila je da bi njena zemlja sarađivala sa severnim susedom ako bi Pjongjang „pokazao istinsku volju“ da odustane od nuklearnog oružja.
Ministarstvo inostranih poslova Severne Koreje navelo je da takvi razgovori „ne dolaze u obzir“ dok su obe Koreje još u ratu.
Korejski rat, vođen od 1950. do 1953, završen je primirjem, a ne i mirovnim sporazumom, što je ostavilo korejsko poluostrvo tehnički i dalje u ratnom stanju.
Severna Koreja je izvela tri nuklearne probe, 2006, 2009. i 2013. godine i zapretila je četvrtom probom uprkos međunarodnim sankcijama.
(Beta)http://www.krstarica.com/vesti/svet/severna-koreja-odbija-razgovore-o-svom-nuklearnom-programu/
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2017-01-24, 20:07

U medjuvremenu 24.01.2017.

Tamo se samo sprema ono o cemu smo unazad govorili.

Samo ce sve vise ici u tom pravcu i vremenom zakuvavati:

https://www.krstarica.com/vesti/svet/sad-grade-najvecu-vojnu-bazu-u-siriji/


SAD grade najveću vojnu bazu u Siriji
24.01.2017 18:35SAD grade vojnu bazu nadomak grada Hasaka na severoistoku Sirije, 70 kilometara od granice sa Turskom i 50 kilometara od granice sa Irakom, objavio je portal „Basnjus“, koji analitičari povezuju sa predsednikom Iračkog Kurdistana Mesudom Barzanijem.
ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Sirija-tenk_1473061567.640x360_rss
Foto: Beta
Prema podacima ovog medija, SAD su već prebacile u bazu oko 800 vojnika. Na taj način Vašington eventualno planira da podrži Sirijske demokratske snage, koje učestvuju u oslobađanju Rake i Dejr el Zora.
Izvor u Sirijskim demokratskim snagama, koji je želeo da ostane anoniman, potvrdio je Sputnjiku navode o formiranju velike baze u selu Til Beder.

„Nedavno je predsednik Saveta demokratske Sirije Ilhan Ahmed posetio SAD. Nakon ove posete započela je izgradnja baze, a u selo su stigli američki vojnici. To će biti najveća američka baza na teritoriji Sirije, njen kapacitet je 5.000 vojnika. Takođe, na njoj će biti razmešteni i američki avioni“, rekao je izvor.
Da su američki vojnici prisutni u ovom delu regiona za Sputnjik je potvrdio i Abdulazis Junus, predstavnik Sirijskih demokratskih snaga zadužen za spoljnopolitička pitanja.
U tom kontekstu, zabrinutost izazivaju izjave predstavnika kurdske Partije demokratskog saveza (koja čini okosnicu Sirijskih demokratskih snaga) da Kurdi neće poštovati odluke koje budu usvojene na pregovorima u Astani.
„To bi moglo da dovede do vrlo neprijatnih iznenađenja“ kaže za Sputnjik bivša poslanica u turskom parlamentu i šefica katedre za međunarodne odnose Univerziteta Ufuk u Ankari Oja Akgjonenč Mugisudin.
„Informacije o američkoj bazi u regionu, koji je pod kontrolom kurdskih snaga samoodbrane su zabrinjavajuće. SAD su naoružale sirijske kurde i na taj način su jasno stavile do znanja na čijoj su strani u sirijskom konfliktu. Ali zašto je to potrebno Amerikancima? Kao prvo, na taj način oni će uz pomoć Kurda voditi indirektan rat u Siriji i Iraku, jer saveznici ne žure da stave svoje vojnike na raspolaganje američkim komandantima. Kao drugo, na taj način Vašington osigurava bezbednost Izraela, jer regioni u kojima žive Kurdi će se koristiti kao tampon-zona u slučaju eventualnog napada Irana“, kaže Mugisudin.
Ona smatra da bi SAD trebalo da sprovode izbalansiraniju politiku na Bliskom istoku. „Stvaranje nove američke baze nije korak ka pomirenju, nego, naprotiv, korak ka novim ratovima“, ističe ona.
(Sputnjik)
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2017-06-21, 08:35

Stvari i dalje bas idu tako kako ova biblijska tema kaze:Početak
Vesti
Svet

Može li građanski rat u Siriji da preraste u sukob svetskih razmera?
21.06.2017 07:36
M. K.

Na teritoriji Sirije se sve više bliži trenutak kada će se sukobiti koalicije predvođene trima nuklearnim silama – Amerikom, koja podržava pobunjenike, i Rusijom i Iranom koji podržavaju sirijskog predsednika Bašara al Asada, prenosi Blic.

Foto: Beta

Prošlog vikenda, četvrti put u mesec dana došlo je do sukoba između sirijske državne vojske i koalicije koju predvodi SAD.

Rušenje sirijskog vojnog aviona od strane SAD je samo jedan u nizu sve učestalijih incidenata u Siriji koji prete da dovedu do širenja konflikta na region, ali i dalje.

Američki vojni zvaničnici rekli su u nedelju da su sirijske snage napale selo Džadin, zapadno od Rake. U udaru su navodno ranjeni članovi Sirijskih demokratskih snaga – čiji arapski i kurdski borci čine važne saveznike SAD u borbi protiv Islamske države.

Vojni avioni SAD su navodno odbili napade sirijske vojske, ali je sirijski avion SU-22 ponovo počeo da bombarduje pobunjenike bez upozorenja, rekli su američki zvaničnici.

Američka vojska je navodno pokušala da kontaktira sirijski avion, ali bezuspešno, nakon čega ju je „u skladu sa vojnim pravilima“ srušila.

Prethodno su se koalicija koju predvodi SAD sukobljavala sa Asadovom vojskom u jugoistočnom delu Sirije, naročito u oblasti Al Tanf, blizu granice sa Irakom.

Nakon tih okršaja, SAD su saopštile da ne žele da se bore protiv sirijskog režima, Rusije niti prorežimskih snaga njihovih saveznika, ali da se neće ustručavati da „brani koaliciju i svoje partnere od bilo kakvih pretnji“.

Sve dublje u konflikte Uprkos tome, čini se da se SAD, Iran i Rusija bliže ulasku u dublje konflikte.

Rusija daje vazdušnu podršku Asadu od 2015. godine i ovog meseca je napala borce koje podržava SAD koji su napali borce koje podržava Iran.


https://www.krstarica.com/vesti/svet/moze-li-gradjanski-rat-u-siriji-da-preraste-u-sukob-svetskih-razmera/
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2017-06-21, 08:42

Mole zver da ostane zver.

Ostace.

Sve je ovo samo igra.

https://www.krstarica.com/vesti/svet/ako-se-sad-ne-angazuju-neko-drugi-ce-ih-zameniti/

Jedino sto ce zver reci da prva zver preuzme vodstvo sveta uz podrsku 2 zveri i 10 careva.

Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2017-09-02, 08:09

Jis jedan najnoviji dokaz zadzo se druga zver naziva zverju.
Za zver ne postoje prava.
Ona uzima i rastrze sta hoce.
Ona ima svoja prava i ne postuje nicija.


Tanjug | 01. septembar 2017. 12:47 > 22:03 | Komentara: 5

Lightbulb Sjedinjene Americke Drzave su fasisticka drzava koja ne postuje pravo svojine

Pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov je odluku SAD o zatvaranju konzulata Rusije u San Francisku, i objekata u Vašingtonu i Njujorku, nazvao nelegalnom zaplenom imovine i oduzimanjem prava na korišćenje šest objekata u SAD.

"Amerikanci ponovo oduzimaju imovinu i zatvaraju konzultate. Drugim rečima, Amerikanci su oduzeli šest objekata koji su bili naše vlasništvo. Pet od njih imaju diplomatski imunitet", izjavio je Ušakov, a prenosi ruska agencija Tas s.

"Kancelarija naše trgovinske misije u Njujorku, koju smo zakupili, još je jedna od zaplenjenih objekata. Sve u svemu, uzeli su nam šest objekata, od kojih je pet u našem vlasništvu, a jedno smo iznajmili. To je nelegalna zaplena imovine", izjavio je on.

Ušakov je dodao i da Amerikanci ne samo da oduzimaju imovinu, već i ugrožavaju delovanje ruske ambasade i diplomatskih predstavništava.

"Razmotrićemo odgovor", zaključio je Ušakov.

http://www.novosti.rs/vesti/planeta....vile-ultimatum

U demokratski uredjenim drzavama pravo svojine je neotudjivo pravo. U poslednjoj seriji neprijateljskih poteza SAD uperenih prema Rusiji , SAD je izvrsila zaplenu privatne imovine Ruske Federacije tj 6 zgrada i jos jednog drugog veceg broja objekata koji su sluzili ruskim diplomatama kao mesta za odmor.

To jasno dokazuje da SAD nije demokratski uredjena zemlja vec fasisticka diktatura u kojoj se ne postuje jedno od elementarnih ljudskih i drzavnih prava u demokratski uredjenim drustvima - neotudjivo pravo svojine.

Zato svi koji volimo demokratiju i slobodu moramo osuditi ovu fasisticku drzavu koja ne postuje elementarne ljudske slobode i terorise citav svet.

Setimo se jos da su skoro odrzane i fasisticke demonstracije u Sarlotsvilu koje su podrzane od samog americkog predsednika Trampa.

Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2018-12-04, 11:12

Ko je izmislio metodu da se ne moze kupiti ni profati?

2 zver.

To i drugi vide.

Haradinaj o „narednoj meri Kosova“
https://www.krstarica.com/vesti/politika/haradinaj-o-narednoj-meri-kosova/

Haradinaj je rekao da uvođenje takse nije mera koju je izmislilo Kosovo i da su mere Prištine „najnormalnija moguća stvar“.Taksu kao instrument koristio je predsednik SAD Donald Tramp. To je poznat instrument, koristi se u mnogo država sveta. To je instrument koji nismo otkrili mi“, kazao je Haradinaj za prištinsku televiziju Klan Kosova
Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Glasnik taj 2019-04-12, 14:01

Glasnik
Glasnik

Broj poruka : 2206
Datum upisa : 17.11.2013

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA... Empty Re: ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu